STRANAČKU SLAVU PROSLAVILI I VRANJSKI NAPREDNJACI Bulatović: Jedino što se od svih nas očekuje to je odgovornost
Foto: T.S.

STRANAČKU SLAVU PROSLAVILI I VRANJSKI NAPREDNJACI Bulatović: Jedino što se od svih nas očekuje to je odgovornost

Politika -

Stranačku slavu, Svetu Petku u subotu je u prostorijama stranke obeležio Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju.. Obeležavanju slave naprednjaka prisustvovali su funkcioneri SNS-a, članovi simpatizeri, koalicioni partneri i brojni gosti. Slaviša Bulatović, predsednik Gradskog odbora SNS-a u Vranju , Svetu Petku čestitao je svima koji slave i istakao da je današnji dan poseban za SNS.

foto: T.S.

„Danas je naša slava Sveta Petka. Želeo bih da vam se zahvalim što ste našli vremena da na ovaj poseban dan za nas budete sa nama. Mi smo odlučili da kao i svake godine obeležimo skromno slavu u prostorijama stranke. Pošto nije trenutak da se bavimo političkim temama želeo bih da danas izrazim nadu, očekivanje i veru da ćemo imati u narednom periodu mnogo više ovakvih dana kada ćemo se družiti i okupljati lepim povodima da pokažemo da ne postoje stvari oko kojih ne bi mogli svi kao ozbiljni ljudi, kao neko ko u ovom trenutku nosi svu odgovornost u gradu da sednemo i razgovaramo, a da nam pri tome uvek i na svakom mestu na umu budu problemi naših sugrađana, jer od toga koliko pokažemo odgovornost u izvršavanju svojih obaveza toliko će i naši sugrađani biti zadovoljni. To je nešto što ne smemo nikad da zaboravimo.

foto: T.S.

Jedino što se od svih nas očekuje to je odgovornost“, istakao je Bulatović. Generalni sekretar GrO SNS u Vranju Goran Đorđević koji je poželeo svim prijateljima stranke dobrodošlicu rekao je da Srpska napredna stranka Svetu Petku obeležava i slavi punih 10 godina, a danas prvi put u novim stranačkim prostorijama. Maja Đorđević iz Unije žena, kuma ovogodišnje slave predala je kolač novom kumu Goranu Nikoliću, potpredsedniku GrO SNS u Vranju i čestitala svima slavu, Svetu Petku. „Svim građanim želim da ovaj dan zajedno obeleže sa nama i da veruju u bolju budućnost i sigurna sam da ćemo naredne godine kada obeležavamo slavu biti još brojniji i da ćemo završiti mnoge zadatke koje smo započeli u ovoj godini“, rekla je Đorđevićeva.

foto: T.S.
foto: T.S.

Novi kum, potpredsednik GrO SNS u Vranju Goran Nikolić, izrazio je veliko zadovoljstvo što je među 12.000 članova u Gradskom odboru SNS-a je baš on izabran da bude kum. „Meni je ovo posebna čast, a imam dodatni motiv, jer su moj rođendan i slava stranke u istom danu. Svi ste uvek dobrodošli, ne treba da dozvolimo da nas različiti stranački pravci i interesi, ili politička načela udaljavaju, moramo biti blizu jedni drugima, da pre svega gradimo poverenje i iskrenu saradnju, a sve u cilju dobrobiti naših građana“, rekao je Nikolić.

foto: T.S.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track