BIVŠI SARADNICI NE PRESTAJU SA UVREDAMA Tadić: Krle, ti si huškač! Krstić: Sram te bilo!
Foto: kurir

Redovni FAJT NA tVITERU

BIVŠI SARADNICI NE PRESTAJU SA UVREDAMA Tadić: Krle, ti si huškač! Krstić: Sram te bilo!

Politika -

Boris Tadić i Nebojša Krstić, nekadašnji najbliži saradnici, ponovo su žestoko zaratili.

- Ti više nisi ni bot, ti si huškač. I kome govoriš o sramoti, ti koji podižeš glas samo kad se preti vlasti? A ako već govoriš o sramoti, sramota je licemerno osuđivati pretnje nasiljem u svrhu okorišćavanja i ulagivanja vlasti, a ne principijelno, pa ma kome da su upućene - odgovorio je Tadić svom bivšem saradniku, koji ga je prethodno isprozivao na Tviteru.

Krstić je kritikovao moguću saradnju sa Savezom za Srbiju, naročito zbog poslednjeg istupa jednog od predstavnika te koalicije i lidera Narodne stranke Vuka Jeremića, koji je premijerku Anu Brnabić nazvao "nemoralnom kreaturom bez dostojanstva".

- Pretpostavljam da će Boris Tadić nastaviti pregovore o ulasku u SZS sa onima koji za jednu ženu govore najstrašnije zamislive stvari: "nemoralna kreatura bez dostojanstva"?! Sram vas bilo, sve koliko vas ima u SZS i vas koji ćete u njemu biti - poručio je Krstić bivšem šefu.

Ovo je samo jedna u nizu žestokih rasprava ove dvojice. Poslednji put je Tadić poručio nekadašnjem savetniku da je njegovo ime "naziv za najstariji zanat na svetu", da je prostitutka s podebljim bankovnim računom, dok mu je on uzvratio da je "intelektualno impotentan" i da "ne mlati praznu slamu".

B. B./Foto:Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track