MEHO OMEROVIĆ NAŠAO NOVI POSAO: Posle skandala na aerodromu i ostavke zaposlio se u Agenciji za bezbednost saobraćaja
Foto: Filip Plavčić

nije više poslanik

MEHO OMEROVIĆ NAŠAO NOVI POSAO: Posle skandala na aerodromu i ostavke zaposlio se u Agenciji za bezbednost saobraćaja

Politika -

Meho Omerović, funkcioner Socijaldemokratske partije Srbije, nakon što je podneo ostavku na mesto republičkog poslanika, našao je posao u Agenciji za bezbednost saobraćaja.

On je ostavku na mesto poslanika podneo u julu zbog slučaja na aerodromu u Frankfurtu, kada je uhvaćen jer je iz fri šopa izneo kozmetiku koju nije platio. Podsetimo, incident se dogodio u junu, a Omerović je tvrdio da je “zbog stomačnih problema morao brzo da izađe iz prodavnice, u koju se kasnije vratio da plati, ali ga je tada privela policija.” Pozvao se na diplomatski pasoš, pa je oslobođen, navodi Danas.

On je potvrdio da je nedavno zaposlen kao savetnik direktora Agencije za bezbednost saobraćaja za saradnju sa državnim institucijama i lokalnim samoupravama. Inače, v.d. direktora Agencije je Jasmina Milošević, koja je dva mandata bila republička poslanica, a radila je, između ostalog, u marketingu Studija B i kao šefica studija televizije Palma Plus u Beogradu. Kako piše na njihovom sajtu, Agencija je osnovana radi obavljanja razvojnih, stručnih i regulatornih poslova iz oblasti bezbednosti saobraćaja.

(Kurir.rs/Danas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track