STEFANOVIĆ: Ministar Ljajić nije deo organizovane kriminalne grupe
Foto: Marina Lopičić

rasprava u skupštini

STEFANOVIĆ: Ministar Ljajić nije deo organizovane kriminalne grupe

Politika -

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ponovio je danas u Skupštini Srbije da ne postoje nikave informacije da je potpredsednik vlade i ministar Rasim Ljajić deo organizovane kriminalne grupe.

"Ne postoje informacije da je on deo organizovane kriminalne grupe i da je prekršio zakone", rekao je Stefanović u Skupštini povodom toga što je poslanica Srpske radikalne stranke Vjerica danas ponovo od njega zatražila "operativne informacije" o umešanosti Ljajića u trgovinu drogom.

Radeta je kazala da ona nije bila zadovoljna odgovorima predstavnika vlasti, posebno premijerke Ane Brnabić koja je rekla da je iznenađena tvrdnjama o Ljajiću.

"Molim bez ličnih impresija, to što je rekla da je iznenađena, ne znači ništa, pa i ja sam bila iznenađena kada je s mesta direktora Naleda došla na mesto predsednika Vlade", kazala je Radeta.

Optužba da je Ljajić "vođa jednog od najjačih narko-kartela u Srbiji", pre tri dana je u Skupštini izneo šef SRS Vojislav Šešelj, što je Ljajić ocenio kao "naručenu, neistinitu i monstruoznu optužbu".

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track