OSMEHNUO SE KOLEGAMA! Socijalista Milićević sve bolje, planira se skidanje sa aparata za disanje

dobre vesti

OSMEHNUO SE KOLEGAMA! Socijalista Milićević sve bolje, planira se skidanje sa aparata za disanje

Politika -

Zdravstveno stanje potpredsednika Skupštine Srbije Đorđa Milićevića, posle teške saobraćajne nesreće i petočasovne operacije, sve je bolje. Tokom sutrašnjeg dana planira se skidanje sa aparata za veštačko disanje.

Milićević i njegov vozač Dejan Jakovljević prebačeni su danas iz valjevske bolnice u Urgentni centar na odeljenje intezivne nege. Uz potpredsednika je stalno njegova porodica, ali i partijske kolege iz SPS.

Posetili su ga ministri Aleksandar Antić i Branko Ružić. Jedan od lekara Urgentnog centra otkrio je da je Milićević koji je svestan, ali ne može da govori, prijatelje je i pored teškog stanja pozdravio osmehom.

Juče ujutro neposredno nakon teške saobraćajne nesreće među prvima su u bolnicu u Valjevu stigli prijatelji iz SPS, beogradski hirurg Vladimir Đukić koji je i učestvovao u delu operacije Milićevića, poslanik Dejan Radenković i predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević.

Nesreća u kojoj su povređeni Milićević i Jakovljević dogodila se na putu Slovac-Ub, u selu Bajevac, kada je vozilo „škoda oktavia“, za čijim volanom je bio Jakovljević, iz za sada neutvrđenih razloga, sletelo sa puta i udarilo u betonski stub.

Odmah nakon nesreće, Milićević je operisan u valjevskoj bolnici, a zahvat je, zbog izuzetne težine povreda, trajao skoro pet sati i u njemu je učestovao tim hirurga valjevske bolnice.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track