ZORANA MIHAJLOVIĆ ZELENOVIĆU IZ ŠAPCA: Nigde u Evropi nećete naići na razumevanje za divlju gradnju
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen Youtube

Članica Predsedništva SNS

ZORANA MIHAJLOVIĆ ZELENOVIĆU IZ ŠAPCA: Nigde u Evropi nećete naići na razumevanje za divlju gradnju

Politika -

BEOGRAD - Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović poručila je danas predsedniku opštine Šabac Nebojši Zelenoviću da nigde u Evropi neće naići na razumevanje i podršku za kriminal i divlju gradnju.

"Pogrešio je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović ako misli da će u Savetu Evrope ili u bilo kojoj drugoj evropskoj instituciji naići na razumevanje za gradnju bez građevinske dozvole, jer Evropa takvu praksu ne poznaje", navodi se u saopštenju Mihajlovićeve, a povodom govora Zelenovića o kriminalu u Srbiji na Kongresu lokalnih i regionlanih vlasti Evrope u Strazburu.

Navodi i da je pogrešio ako misli da će mu u evropskim institucijama neko poverovati kad borbu protiv divlje gradnje, koja predstavlja krivično delo, pokušava da predstavi kao politički progon protiv njegovog koalicionog partnera iz Saveza za Srbiju i predsednika opštine Čajetina, Milana Stamatovića.

Mihajlović je rekla da niko u Srbiji nije iznad zakona, pa ni predsednik opštine Čajetina. Ona je dodala da je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture ranije podnelo prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal, kojom je obuhvaćen i predsednik opštine Čajetina, na osnovu podataka koji ukazuju da je na Zlatiboru na delu organizovani kriminal u oblasti građevinarstva.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Zorana Jevtić/Foto: Youtube printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track