NARODNI POSLANIK VOJISLAV VUJIĆ: Jedinstvena Srbija u Nišu ima 3.500 članova i jača je nego ikad
Ilustracija, Foto: Kurir

postoje i dalje

NARODNI POSLANIK VOJISLAV VUJIĆ: Jedinstvena Srbija u Nišu ima 3.500 članova i jača je nego ikad

Politika -

U Gradskom odboru Jedinstvene Srbije u Nišu održana je konferencija za novinare, povodom napuštanja stranke 5 članova, od kojih tri odbornika u Skupštini grada Niša u Srpsku naprednu stranku.

"Želim da demantujem juče plasirane informacije u nekim medijima, nakon što je Jedinstvenu Srbiju napustilo 5 članova od 3.500 koliko ih Jedinstvena Srbija ima na teritoriji grada Nišu, a u kojima je rečeno da Jedinstvena Srbija u Nišu i Nišavskom okrugu više ne postoji. Danas Jedinstvena Srbija ima 3.495 članova samo u Nišu", izjavio je potpredsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Vojislav Vujić.

Konferenciji za novinare u Nišu prisustvovali su predsednici opštinskih odbora Jedinstvene Srbije iz svih niških opština, kao i predsednici opštinskih odbora iz celog Niškog okruga Dejan Ignjatović iz Gadžinog Hana, Goran Petković iz Aleksinca, Marko Stošić iz Doljevca, Goran Marinković iz Svrljiga, Jovica Ilić iz Merošine, Žarko Milošević iz Niške banje.

Konferenciji za novinare prisustvovali su i potpredsednici Jedinstvene Srbije Đorđe Kosanić i Dejan Ignjatović i predsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Nišu Božidar Ilić.

"Jedinstvena Srbija je u Nišavskom okrugu danas jača neko ikad što će pokazati na lokalnim izborima u Doljevcu 16. decembra gde izlazimo samostalno. Istina je da Jedinstvena Srbija ima 3.500 vernih članova koji stranci nisu pristupili zbog Nikole Ilića i Vladimira Vojvodića, kojima je lični interes ispred svega, već zbog politike našeg predsednika Dragana Markovića Palme" , rekao je Vujić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track