Najnovije vesti

ZLOČINCI JOŠ NISU PRONAĐENI: Deset meseci od ubistva Olivera Ivanovića! Još bez ikakvih informacija o istrazi
Foto: EPA

Nema pomaka

ZLOČINCI JOŠ NISU PRONAĐENI: Deset meseci od ubistva Olivera Ivanovića! Još bez ikakvih informacija o istrazi

Politika

Mi ćemo i danas ponovo tražiti odgovor na pitanje ko je naručio i ubio Olivera Ivanovića, položiti cveće i zapaliti sveće na mestu gde je ubijen, rekla je Ksenija Božovi

BEOGRAD - Lider Građanske incijative "Srbija, demokratija, pravda" (GI SDP) Oliver Ivanović ubijen je na današnji dan pre deset meseci u severnom delu Kosovske Mitrovice, a pomaka u istrazi nema, izjavila je funkcionerka incijative Ksenija Božović.

Ona je rekla da o toku istrage nema nikakvih informacija i da se o tome niko ni ne oglašava, a da se jedino mogu čuti politička prepucavanja i spinovanja umesto bavljenja osnovnom temom i postavljanja pitanja institucijama o tome dokle je stigla istraga i da li će se ubice i naručioci pronaći.

"Deset meseci posle ubistva mi nemamo nijedan novi detalj. Ne znamo dokle je stigla istraga, ne znamo ni da li je saslušan još neki svedok. Niko se po tom pitanju ne oglašava, pomaka nema.

Mi ćemo i danas ponovo tražiti odgovor na pitanje ko je naručio i ubio Olivera Ivanovića, položiti cveće i zapaliti sveće na mestu gde je ubijen", rekla je Ksenija Božović.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara, sa više hitaca u ledja, dok je ulazio u stranačke prostorije u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Zvanični Beograd obećao je prve informacije u roku od dve nedelje posle ubistva, ali rezultati istrage još nisu objavljeni.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...