GUST RASPORED PREDSEDNICE VLADE: Brnabićeva danas na radnom doručku sa premijerima Zapadnog Balkana, pa na inauguraciji Željke Cvijanović
Foto: Beta/Miloš Miškov

Na poziv austrijskog kancelara Sebastijana kurca

GUST RASPORED PREDSEDNICE VLADE: Brnabićeva danas na radnom doručku sa premijerima Zapadnog Balkana, pa na inauguraciji Željke Cvijanović

Politika -

Predsednica Vlade Ana Brnabić prisustvovaće danas radnom doručku u Beču sa premijerima Zapadnog Balkana, na poziv austrijskog kancelara Sebastijana Kurca.

foto: Beta/Miloš Miškov

Razgovoru će prisustvovati i premijeri Albanije, Crne Gore, predsedavajući Savetu ministara BiH i premijer privremenih institucija u Prištini.

foto: EPA

Na sastanku će biti i evropski komesar za proširenje Johanes Han i komesarka EU za digitalno društvo i ekonomiju Marija Gabriel, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Premijerka će potom prisustvovati u Banjaluci konstitutivnoj sednici Narodne skupštine Republike Srpske i inauguraciji novoizabrane predsednice Republike Srpske Željke Cvijanović.

foto: RTRS

Na istoj sednici, koja će početi u 14 časova, svečanu zakletvu položiće i novoizabrani srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Beta/Miloš Miškov)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track