Najnovije vesti

MINISTAR STEFANOVIĆ PUNOG SRCA ZAHVALIO GRAĐANIMA NA PODRŠCI: Kosovo nije ušlo u Interpol, ponosan sam na sve koji su branili boje Srbije!
Foto: MUP Srbije

Generalna skupština Interpola u Dubaiju na strani srbije

MINISTAR STEFANOVIĆ PUNOG SRCA ZAHVALIO GRAĐANIMA NA PODRŠCI: Kosovo nije ušlo u Interpol, ponosan sam na sve koji su branili boje Srbije!

Politika

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ponosan je na veliku pobedu Srbije u Dubaiju, jer je Generalna skupština Interpola danas odbila zahtev za prijem tzv. Kosova u tu organizaciju.

foto: MUP Srbije

Ministar se ubrzo po završetku rasprave uključio u program uživo i zahvalio se građanima Srbije na podršci.

"Sada je sve gotovo, posle ovoga se nastavljaju aplikacije drugih zemalja za prijem. Videćemo ko će se još kandidovati. I pored pokušaja, pozivanja na presedane za koje ni oni ne znaju koji su, određena je pauza. Ali im ni tada nije uspelo, razlika je u drugom krugu bila veća. građani Srbije mogu da budu ponosni na MUP i sve drugi koji su sa nama branili boje Srbije. Tim pre je naša pobeda veća. Pre sutašnjeg dana nećemo znati ko će biti novi predsednik Interpola. Hvala svim građanima Srbije koji su nam ovih dana pružali podršku, osećali smo je i mnogo nam je značila", naveo je Stefanović za RTS.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...