EKSKLUZIVNI SNIMCI IZ KOSOVSKE MITROVICE! RAFALI ODJEKIVALI ULICAMA, ROSU PRAVILE HAOS: Pucnji prestravili Srbe! (KURIR TV)
Foto: Printscreen Kurir TV

uhapšena četvorica srba

EKSKLUZIVNI SNIMCI IZ KOSOVSKE MITROVICE! RAFALI ODJEKIVALI ULICAMA, ROSU PRAVILE HAOS: Pucnji prestravili Srbe! (KURIR TV)

Politika -

Pripadnici ROSU upali su jutros oko 4 časa u Kosovsku Mitrovicu i uhapsili četvoricu Srba, Dragišu Markovića, Sašu Ćurčića, Marka Rošića, jednog od vođa navijača Partizana, i Nedeljka Spasojevića, a kako su preneli prištinski mediji, traga se i za Milanom Radoičićem.

Kurir je došao u posed još jednog šok snimka iz severnog dela Kosovske Mitrovice na kojem se vidi brutalnost jedinica ROSU. U ovom napadu i hapšenju Srba čuli su se rafali na ulicama koji su uplašili Srbe koji žive u ovom delu grada.

Četvorica uhapšenih Srba prebačena su u policijsku stanicu u južnoj Mitrovici, a oni su nadovno privedeni pod izgovorom istrage ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

U Mitrovici su se oko 6 časova jutros oglasile sirene, a Srbi su nakon hapšenja izašli na ulice, dok je za posle podne je zakazan i veliki protest.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track