SEKRETARICI POKOJNOG OLIVERA ZADRŽAVANJE OD 48 SATI: Silvana se javila dok su je vodili ka Prištini i tražila advokata, a onda su izgubili kontakt sa njom!
Foto: EPA / Andrej Cukić

blizak prijatelj olivera ivanovića

SEKRETARICI POKOJNOG OLIVERA ZADRŽAVANJE OD 48 SATI: Silvana se javila dok su je vodili ka Prištini i tražila advokata, a onda su izgubili kontakt sa njom!

Politika -

Sekretarici Olivera Ivanovića Silvani Arsović određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, potvrdila je za KoSSev Ksenija Božović iz GI SDP. Kako je navela za ovaj portal, to su joj preneli advokati.

Božović je dodala i da se nalazi na putu ka Gračanici, kako bi dobila što više detalja od advokata koji su tamo.

Podsetimo, ranije danas nekadašnja sekretarica Olivera Ivanovića pozvana je na saslušanje u Prištinu, a Ksenija Božović je navela da joj se javila tokom puta, zamolila je da joj obezbedi advokata, nakon čega je izgubila kontakt s njom.

"Silvanu su pozvali da se jutros odazove u severnu policijsku stanicu radi davanja iskaza u vezi sa istragom ubistva Olivera Ivanovića, što je Silvana i ranije činila nekoliko puta. U stanici su joj naveli da je specijalni tužilac tražio da je potrebno da se ode u Prištinu, a onda mi se, kako sam razumela, negde tokom puta javila i rekla da joj pronađemo advokata. Više od tada sa njom nemam nikakav kontakt. Veoma sam zabrinuta", rekla je ranije danas Božović.

Kosovski mediji su jutros javili da je Arsović uhapšena.

Kosovska policija se nije oglašavala, a Kossev prenosi da je pokušao da dobije potvrdu i zvanične informacije iz Prištine. Taj portal podseća da je Silvana Arsović dugogodišnja sekretarica Olivera Ivanovića i jedna od njegovih najbližih saradnika i prijatelja.

Kurir.rs/Kossev

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track