Najnovije vesti

JA BIH VUČIĆU BOMBU BAČIO! Ludilo u Skupštini Crne Gore! Poslanik Demokratskog fronta  napao Srbiju i njenog predsednika! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ko po mišljenje ide u beograd

JA BIH VUČIĆU BOMBU BAČIO! Ludilo u Skupštini Crne Gore! Poslanik Demokratskog fronta napao Srbiju i njenog predsednika! (VIDEO)

Politika

PODGORICA - Tokom današnje debate u Skupštini Crne Gore poslanik opozicionog Demokratskog fronta (DF) Branko Radulović dobacio je za vreme obraćanja poslanika vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) Miodraga Vukovića, da bi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću "bombu bacio".

Na snimku koji je objavio crnogorski portal cdm.me vidi se da je Radulović to kazao dok je Vuković govorio o predlogu rezolucije vladajuće većine kojom bi se odluke Podgoričke skupštine iz 1918. proglasile ništavnim.

"Vi, neki oponenti ovoj rezoluciji, idete po mišljenje u Beograd, kod Aleksandra Vučića, srpske Vlade, tamo je vam centar", kazao je Vuković.

On je to poručio obraćajući se poslanicima DF.

"Ja bih mu bombu bačio", čuo se glas u pozadini za koji crnogorski sajt navodi da je Radulovićev.

Nakon toga je usledio smeh dela poslanika koji su sedeli oko Vukovića.

"Eto, ja ne bih, profesore", rekao je Vuković.

Dok je pokušavao da završi obraćanje uz osmeh, čuo se i dalje glas za koji je navedeno da je Radulovićev kako nekoj od poslanica kaže "ti ideš kod Vučića, ja ne idem".

Prema podacima dostupnim na sajtu crnogorskog parlamenta, Radulović je ranije bio visoki funkcioner Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG), a u ranijim sazivima bio je potpredsednik Skupštine Crne Gore i šef poslaničkog kluba Pokreta za promjene.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...