POCEPALI BABIĆA: Pogledajte kako direktor Koridora slavi rođenje sina! Posle Dačića i on uzeo mikrofon (FOTO)
Foto: Kurir

gala proslava

POCEPALI BABIĆA: Pogledajte kako direktor Koridora slavi rođenje sina! Posle Dačića i on uzeo mikrofon (FOTO)

Politika -

Direktor "Koridora Srbije" Zoran Babić pre tri dana je postao je otac dečaka Davida, a nakon toga je usledila i gala proslava.

Babiću su, kao što nalaže srpska tradicija gosti pocepali majice, a onda se on, u dobrom raspoloženju, latio mikrofona i zapevao.

Inače, Banić je odmah po rođenju sina rekao za Kurir da su beba i mama dobro, kao i da su njegove ćerke oduševljene bratom.

- Mama i beba su odlično. David je težak 4,2 kilograma. Šta mislite na koga je (smeh)? Baš sam bio ponosan kada sam ga držao - kaže Babić i dodaje: - Ćerke su presrećne što su dobile brata, plakale su od sreće.

foto: Printscreen/Instagram

Podsećamo, Babić ima dve ćerke iz prvog braka, Teodoru i Janu, a treće dete - dečaka Davida, dobio je u vezi sa atraktivnom doktorkom iz Beograda.

Babić je posle razvoda od dugogodišnje supruge Nataše ušao u vezu sa aktraktivnom 33-godišnjom doktorkom iz Beograda, a nedugo nakon što se saznalo za njihovu vezu stigle su i vesti da očekuju prinovu.

Babić je član Predsedništva SNS, a u fotelju prvog čoveka Korodira Srbije došao je sa mesta šefa poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track