Najnovije vesti

OVO SU RAMUŠEVE SEKSI ALBANKE! Zapošljava šakom i kapom, sve u SVOJU KANCELARIJU! Imaju po 22 godine, manjak iskustva i višak oblina (FOTO)
Foto: Facebook

OVO SU RAMUŠEVE SEKSI ALBANKE! Zapošljava šakom i kapom, sve u SVOJU KANCELARIJU! Imaju po 22 godine, manjak iskustva i višak oblina (FOTO)

Politika
20:01h

Prištinski mediji osuli su drvlje i kamenje po Ramušu Haradinaju zbog zgodnih saradnica koje je zaposlio us  vom kabinetu

Opozicija i običan narod, naime, kritikuju Haradinajev nepotizam i skandaloznu selekciju prilikom zapošljavanja političkih i medijskih savetnika u svom kabinetu.

Premijer privremenih institucija samouprave u Prištini, Ramuš Haradinaj, već duže vreme predmet je kritika lokalne javnosti zbog sve većeg broja političkih savetnika koje zapošljava, njih 11 ukupno, ali i zbog uhlebljenja stranačkih drugova iz njegove militantne Alijanse za budućnost Kosova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diellza Hoti (@diellzahoti) on

Opozicija i običan narod, naime, kritikuju Haradinajev nepotizam i skandaloznu selekciju prilikom zapošljavanja političkih i medijskih savetnika u svom kabinetu, u kom preovlađuju mladost i lepota.

Atraktivna dvadesettrogodišnja Deilza Hoti najmlađa je savetnica premijera, koja je sa godinu dana manje uspela da uđe u Haradinajev kabinet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#fridaynightout

A post shared by Diellza Hoti (@diellzahoti) on

Ono što je sporno pored njenih godina, odnosno neiskustva je i obrazovanje, jer je političke nauke diplomirala na privatnom fakultetu.

Njena dvadesedvogodišnja koleginica Bezi Osmani zaposlena je kao lični asistent premijera samoproglašene države Kosovo, a njen nastup na društvenim mrežama okarakterisan je kao ekstravagantan, seksi i neprikladan.

Ono što im se zamera, kako prištinski mediji prenose, jeste i to što se nalaze na pozicijama na kojima bi trebalo da, kao i svuda u svetu, budu intelektualno superiornije i od pomoći za teška državna pitanja.

Mediji ističu i to da ove savetnice veliku pažnju pridaju spoljašnjem izgledu, što je loš primer za mlade na Kosovu gde vlada velika nezaposlenost.

(Kurir.rs/Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...