Najnovije vesti

LJAJIĆ: Povlačim se iz vlade, ali ne i iz politike! Sledeća godina izborna ili predizborna
Foto: Zorana Jevtić

želi da jača stranku

LJAJIĆ: Povlačim se iz vlade, ali ne i iz politike! Sledeća godina izborna ili predizborna

Politika

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić rekao je danas da će sledeće godina svakako biti izborna ili predizborna, i ponovio da se on svakako neće naći u sledećoj vladi bilo da dođe do rekonstrukcije ili izbora.

Ljajić je za Prvu rekao da se povlači iz vlade, ali ne i iz politike.

"Ne povlačim se iz politike, želim da se bavim njom, da jačam stranku, možda jednog dana i da se vratim, ali to je uobičajena politička aktivnost. Stalno me optužuju svi živi kako sam u svakoj vladi, evo dobro neću da budem u vladi, da vam bar to olakšam, ali ću se jednog dana vratiti", naveo je Ljajić.

Upitan da li to znači da će sledeća godina biti izborna, on kaže da nije pristalica čestih izbornih ciklusa, ali da će sledeća godina svakako biti izborna ili predizborna.

"Iskren da budem, želeo bih da to bude što pre, zbog sebe, ali nisam pristalica generalno čestih izbornih ciklusa. Naredna godina je svakako ili izborna ili predizborna, ako bude izbora ili rekonstrukcije (vlade), ja neću biti tu. Voleo bih što pre, čini mi se kasno mi je i prekosutra, a ne za godinu dana", zaključio je Ljajić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja