VANREDNO STANJE NAKON PISANJA KURIRA! ISTRAGA U TOKU! Maja Gojković rešila da istera crnu magiju iz parlamenta! Ko je vračao radikalima!
Foto: Zorana Jevtić, Nebojša Mandić

Panika

VANREDNO STANJE NAKON PISANJA KURIRA! ISTRAGA U TOKU! Maja Gojković rešila da istera crnu magiju iz parlamenta! Ko je vračao radikalima!

Politika -

Rešena da stavi tačku na vradžbine u parlamentu, Gojkovićeva postrojila sve zaposlene i tražila da kažu sve što znaju o čudnom zamotuljku nađenom kod radikala

U Skupštini Srbije je, nakon pisanja Kurira o crnoj magiji u ovoj instituciji, zavladala prava panika!

Naime, predsednica Skupštine Maja Gojković rešila je da stane na put vradžbinama u parlamentu, pa je naredila da se hitno istraži ko je radikalima ostavio čudan zamotuljak sa crvenim koncem, perom, kamenom i drvcetom, o čemu je naš list nedavno pisao. Kada se pročulo da je u kancelarijama poslaničke grupe SRS nađeno nešto što podseća na vradžbine, narodnim poslanicima je to postala tema broj jedan, otkriva naš izvor iz Skupštine.

Borba protiv magije - Zbog toga je Gojkovićeva rešila da istraži ko je podmetnuo čudan zamotuljak. Sazvala je saradnike i naredila im da razgovaraju sa svim osobljem koje ima pristup kancelarijama poslaničkih klubova i tražila da svako ispriča sve što zna. U jednom trenutku je nastala opšta panika među zaposlenima. Redom su ispitivali spremačice, obezbeđenje, konobare - priča naš izvor. Problem je, kaže, što je u te kancelarije mogao da ušeta i neko drugi, a ne samo zaposleni. - Ulazak u samu zgradu je strogo kontrolisan. Međutim, kada već neko uđe, njegovo kretanje po zgradi je na neki način slobodno. Te kancelarije se retko kad zaključavaju - kaže naš sagovornik.

Pisani odgovor Čim je istraga završena, Gojkovićeva je lidera radikala Vojislava Šešelja obavestila o ishodu, što nam i on potvrđuje. - Maja mi je dostavila pisani izveštaj i u njemu stoji da tog zamotuljka nije bilo. Priče o tome počinju stvarno da me iritiraju. Ovde postoji video-nadzor koji sve prati i niko nije mogao da prođe i uradi nešto a da ne bude snimljen. Ne znam da li se kancelarije zaključavaju ili ne, ja sam u sedištu u Zemunu, a u Skupštinu dolazim samo kad su sednice - kaže Šešelj.

foto: Marina Lopičić

Crna magija Zamotuljak donosi maler Paketić u kom su bili drvce, pero, crveni konac i kamen trebalo je da izazove neko zlo onima kojima je namenjen. Ukoliko neko zgazi na njega, može da mu izmaleriše da se ne uda ili da se, ukoliko je u braku, razvede. Među zaposlenima u Skupštini Srbije tih dana se šuškalo da je vradžbina bila namenjena lideru radikala Vojislavu Šešelju da ne bi prešao cenzus.

Kurir.rs/S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track