ŽELIMO VAM MIR, SLOGU I ZDRAVLJE: Ministarske čestitke građanima Srbije
Foto: Marina Lopičić, Nebojša Mandić

ISKRENO

ŽELIMO VAM MIR, SLOGU I ZDRAVLJE: Ministarske čestitke građanima Srbije

Politika -

Dobro zdravlje, ljubav, mir i napredak. To su građanima povodom Božića poželele ministarke Nela Kuburović i Jadranka Joksimović i predsednica Skupštine Maja Gojković.

- Neka duh Božića probudi u nama veru u darivanje, praštanje, međusobno poštovanje i razumevanje. Želim da nas rođenje Isusovo blagoslovi obiljem mira, radosti i ljubavi kako bismo u vremenu pred nama imali dovoljno snage da dalje koračamo putem životnih izazova - poručila je Kuburovićeva.

Gojkovićeva je svima poželela slogu i napredak.

- Neka nas ovaj praznik podstakne na razumevanje među ljudima, osnaži vrline mira i solidarnosti u današnjem svetu i da nam snagu da se izborimo sa svim izazovima. Neka Božić donese uspeh i napredak, a svaki dom ispuni toplinom, radošću i slogom - ističe Gojkovićeva.

Božić je dan praštanja, poštovanja i međusobnog uvažavanja, ističe ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.

- Želim da ga provedete sa svojim najmilijima - u miru, zdravlju, porodičnoj slozi, dobrom raspoloženju, blagostanju i uz iskrenu želju da zajednički i solidarno nastavimo da gradimo bolju budućnost za sve naše građane - poželela je ona.

Ivica Dačić DA NAS PRAZNIK OSNAŽI

Šef diplomatije Ivica Dačić čestitao je Božić svima koji ovaj praznik slave:

- Verujem da će nas praznik Hristovog rođenja osnažiti u zajedništvu i sabornosti, i učvrstiti našu nadu i veru u trajne ljudske vrednosti - praštanje, uzajamno uvažavanje i poštovanje i razumevanje različitosti.

(Kurir.rs/S.S. /Foto: Nebojša Mandić, Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja