Najnovije vesti

BRNABIĆEVA: Vlada ne treba da bude rijaliti program! Dobro je da postoje neslaganja, ali neka ostanu iza zatvorenih vrata
Foto: Beta/Miloš Miškov

rade najbolje što umeju

BRNABIĆEVA: Vlada ne treba da bude rijaliti program! Dobro je da postoje neslaganja, ali neka ostanu iza zatvorenih vrata

Politika

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je dobro što postoje neslaganja, pa i sukobi unutar vlade, pošto se tada donose najbolja rešenja, ali da sve to treba da ostane za zatvorenih vrata.

 

Brnabić je rekla da bi uprkos tim neslaganjima stala iza svakog svog ministra.

Na pitanje da li je bilo sukoba između ministara, Brnabić je rekla da se tome pridaje previše pažnje, s obzirom da je vlada tim kao i bilo koji drugi tim i da uvek ima sukoba i različitih mišljenja.

 

"Nismo mi sad ovde neki bogovi. Dobro je da postoje sukobi samo da budu iza zatvrenih vrata", kazala je Brnabić.

 

Rekla je da je kada je preuzela vođenje vlade imala sukobe sa nekim ministrima, koji se nisu slagali sa svim što je predlagala, ali da je to legitimno pošto se najbolja rešenja nalaze kada se sa nekim neslažete.

 

"Dobra strana u tome je da imate grupu ljudi koja ne razmišlja o svemu isto, ali meni smeta kada to ide u medije. Mislim da vlada ne treba da bude rijaliti program", naglasila je ona.

 

Brnabić ističe da vlada i njeni ministri treba da služe narodu i rade najbolje što umeju.

 

"Stala bih iza svakog svog ministra i ne bi razgovrala o tim sukobima", zaključila je premijerka.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...