MARKO ĐURIĆ POZIVA DA SE PREKINU NAPADI: Ostavite više na miru Milenu Popović Ivanović
Foto: Marina Lopičić

osudio TVIT željka veselinovića

MARKO ĐURIĆ POZIVA DA SE PREKINU NAPADI: Ostavite više na miru Milenu Popović Ivanović

Politika -

BEOGRAD - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić pozvao je na prekid napada na suprugu ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, Milenu Popović Ivanović.

"Ostavite više na miru udovicu Olivera Ivanovića", rekao je Đurić za televiziju Pink komentarišući tvit jednog od predstavnika Saveza za Srbiju Željka Veselinovića u kojem je napisao da je Milena Popović Ivanović "žena đavo".

Reagujući na nedolazak Milene Popović Ivanović juče na pomen ubijenom suprugu, Veselinović je na Tviteru naveo: "Pored ovakve žene Oliveru neprijatelj nije bio potreban. Žena koja par meseci nakon ubistva muža đuska po beogradskim klubovima i ne dodje na godišnji parastos ubijenom mužu je žena djavo".

foto: Zorana Jevtić

Đurić je naveo da građani Srbije ne treba da imaju dilemu u vezi sa time ko stoji iza svih napada na Milenu Popović Ivanović, rekavši da su to čelnici Saveza za Srbiju - Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović, Željko Veselinović i drugi.

"Pitam se hoćemo li kao društvo ustati da zaštitimo Milenu Ivanović", upitao je Đurić i pozvao na prekid nasilja nad njom i nad svim drugim ženama u Srbiji.

Đurić je kazao da niko nema pravo da ćuti na napade na Milenu Popović Ivanović.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track