ĐILASOV PIJUN SERGEJ TRIFUNOVIĆ ŠOKIRA SAV NORMALAN SVET! Žene naziva kur*ama, a predsednika Srbije poredi sa Hitlerom! VAN SVAKE PAMETI!
Foto: Printscreen/N1

sramota! TVITER SVAŠTA TRPI!

ĐILASOV PIJUN SERGEJ TRIFUNOVIĆ ŠOKIRA SAV NORMALAN SVET! Žene naziva kur*ama, a predsednika Srbije poredi sa Hitlerom! VAN SVAKE PAMETI!

Politika -

Nakon što je izvređao dve žene, novinarku i direktorku Studija B, glumac Sergej Trifunović okomio se na predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, koji danas u Davosu učestvuje u panelu "Sloboda medija u kriznim situacijama". On je Vučića u skandaloznom tvitu uporedio sa fašističkim vođom Adolfom Hitlerom, čovekom koji je odgovoran za smrt 6 miliona Jevreja, ali i miliona slovenskih i drugih naroda tokom Drugog svetskog rata.

"Hahahahaha genijalno. Predsednik Adolf Hitler, održaće u Davosu predavanje na temu: ”Trpeljivost prema manjinama" " - napisao je Trifunović na svom Tviter nalogu.

Sergej je zatim retvitovao korisnika koji je napisao:

"Ako Vučić govori u Davosu o slobodi medija, mogao bi Tači da kaže neku reč o značaju doniranja organa..."

Ranije danas, Trifunović, koji je prihvatio kandidaturu za predsednika Pokreta slobodnih građana, jednu srpsku novinarku nazvao je "ku*vom" i objavio joj broj telefona na Tviteru, a potom je ponovio uvredu na račun direktorke Studija B, Ivane Vučićević, ponovo je nazvavši "fuksom".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track