Najnovije vesti

MAJA GOJKOVIĆ: Razmišljamo o izborima, većina u SNS ih želi
Foto: Marina Lopičić

članica Predsedništva SNS

MAJA GOJKOVIĆ: Razmišljamo o izborima, većina u SNS ih želi

Politika

BEOGRAD - Srpska napredna stanka razmišlja o prevremenim parlamentarnim izborima i većina naprednjaka ih želi, ali o tome će se odlučivati na osnovu mnogih okolnosti, izjavila je danas članica Predsedništva SNS Maja Gojković.

 

"Videćemo. Imaćemo i Predsedništvo, nakon toga Glavni odbor SNS. Mnogo okolnosti će odlučivati o tome u korist Srbije, a ne u korist jedne političke partije", rekla je Gojkovićeva.

 

 

Kaže da SNS ima veliko poverenje građana Srbije na osnovu koga i vodi državu, ali da se naprednjacima stalno spočitava i govori maltene da su oteli vlast i sprovode "nekakvu hajdučiju u državi".

 

"Negiraju se rezultati, smanjene nezaposlenosti, otvaranje velikog broja fabrika, poboljšanje međunarodnog ugleda države, rezultati parlamenta. Najbolje je izaći pred građane Srbije i videti šta misle o nama, a šta misle o Đilasu, Jeremiću, Mariniki Tepić, o devojci (Sari Nikolić koja predvodi proteste) koja izmišlja da se ne bavi politikom", kaže Gojković.

 

Njih sve je, dodaje, sramota od toga šta su za 12 godina uradili od Srbiju pa bi sad da se sakriju. "Pa, kažu 'sad smo mi malo glumci, malo studenti, nismo političari'. Oni su svi bili na vlasti", rekla je Gojković.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Marina Lopičić)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...