Najnovije vesti

GOJKOVIĆEVA OSUDILA UVREDE  NA RAČUN IRENE VUJOVIĆ: Ovo je nova potvrda politike nasilja prema ženama koju zagovara Savez za Srbiju
Foto: Beta/Dragan Gojić

reagovanje

GOJKOVIĆEVA OSUDILA UVREDE NA RAČUN IRENE VUJOVIĆ: Ovo je nova potvrda politike nasilja prema ženama koju zagovara Savez za Srbiju

Politika

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković osudila je danas uvrede na račun predsednice opštine Savski venac Irene Vujović i pozvala sve u društvu da ne ćute na neprihvatljive stavove prema ženama.

 

"Najoštrije osuđujem prostačke i mizogene napade i uvrede upućene na račun predsednice opštine Savski venac Irene Vujović, od strane predstavnika i pristalica Saveza za Srbiju. Ova, još jedna u nizu sramotnih uvreda je nova potvrda politike nasilja i neprihvatiljivog odnosa prema ženama u Srbiji, koju zagovara i promoviše Savez za Srbiju, u nedostatku politike i argumenata", navela je Gojković.

 

Pozivajući sve u društvu da ne ćute na ovakve neprihvatljive stavove prema ženama, Gojković je istakla da vređanje i omalovažavanje žena mora da prestane.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...