VUČIĆ ZAPOČINJE KAMPANJU BUDUĆNOST SRBIJE: Predsednik fotografijom na Instagramu otkrio kuda prvo ide! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

startuje od četvrtka

VUČIĆ ZAPOČINJE KAMPANJU BUDUĆNOST SRBIJE: Predsednik fotografijom na Instagramu otkrio kuda prvo ide! (FOTO)

Politika -

Predsednik je promovisao početak kampanje na novom instagram nalogu "Budućnost Srbije AV". Na prvoj objavljenoj fotografiji vidi se kako predstavlja saradnicima šta mu je najvažnije u prvom danu kampanje u kojoj će promovisati infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u četvrtak počinje kampanju "Budućnost Srbije", u okviru koje će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, kakvi su dalji planovi i da čuje njihove primedbe.

Početak kampanje "Budućnost Srbije" #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on

Predsednik je promovisao početak kampanje na novom instagram nalogu "Budućnost Srbije AV". Na prvoj objavljenoj fotografiji na tom nalogu vidi se kako predsednik predstavlja saradnicima šta mu je najvažnije u prvom danu kampanje u kojoj će promovisati infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije...

Vučić je najavio da planiea da obiđe više od 100 opština širom Srbije.

- Moja želja je bila, a razgovarao sam i s premijerkom Anom Brnabić, da obiđemo, to pokrećem kao predsednik, svih 29 okruga u Srbiji - 25 u centralnoj Srbiji, Vojvodini i Beogradu, i četiri na Kosovu i Metohiji. Hoću da razgovaram sa ljudima šta smo uradili, da pokažemo rezultate i podnesemo izveštaj, ali i da kažemo šta ćemo da radimo u budućnosti - kazao je Vučić.

Predsednik će, kako se vidi i na fotografiji, krenuti od Pčinjskog okruga, gde se završava najteži deo puta kroz Grdeličku klisuru.

E.K./Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track