VUČIĆ POČINJE KAMPANJU BUDUĆNOST SRBIJE U PČINJSKOM OKRUGU: Predsednik će posetiti Aleksinac, Vranje, Vladičin Han, Trgovište, Surdulicu, Bujanovac...
Foto: Marina Lopičić

predsednik srbije

VUČIĆ POČINJE KAMPANJU BUDUĆNOST SRBIJE U PČINJSKOM OKRUGU: Predsednik će posetiti Aleksinac, Vranje, Vladičin Han, Trgovište, Surdulicu, Bujanovac...

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeće danas dvodnevnu posetu Pčinjskom okrugu, gde će započeti kampanju "Budućnost Srbije".

U okviru posete jugu Srbije, predsednik Vučić će posetiti Aleksinac, Vranje, Vladičin Han, Trgovište, Surdulicu, Bujanovac i trasu Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri, najavila je Služba za saradnju s medijima predsednika.

Vučić je ranije najavio početak ove kampanje u okviru koje će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, kakvi su dalji planovi i da čuje njihove primedbe.

Tada je rekao da će krenuti upravo od Pčinjskog okruga, gde se inače završava najteži deoputa kroz Grdeličku klisuru, ali radićemo i na izgradnji jeftinih stanova.

Očekuje se da će Predsednik tokom ove kampanje obići 100 opština u želji da čuje primedbe ljudi, šta je to što ih tišti, da pokaže koliko je škola, vrtića, bolnica otvorili ili obnovili, a u kakvom su koatrastrofalnom stanju bili.

Tokom promocije početka kampanje "Budućnost Srbije" na novom Instagram nalogu, u utorak, a na prvoj objavljenoj fotografiji vidi se šta mu je najvažnije u prvom danu kampanje u kojoj će promovisati infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije..

"Grdelica - Koridor 10, Jumko - radnici, Vladičin Han - dve fabrike, Trgovište - Simpo, Bujanovac - razgovor sa građanima", to je pet tačaka plana koji predsednik Srbije predstavio saradnicima.

Na nalogu http://www.instagram.com/buducnostsrbijeav/ moći će da se vide sve slike iz kampanje.

Kurir.rs/Tanjug/Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track