ZORANA MIHAJLOVIĆ: Opozicija nastavlja da se krije iza građana
Foto: Ana Paunković

poptredsednica vlade srbije

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Opozicija nastavlja da se krije iza građana

Politika -

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS, prof. dr Zorana Mihajlović, ocenila je danas da opozicija, kroz takozvani sporazum sa narodom, nastavlja da se krije iza građana i nudi im predloge koje lideri saveza nisu sprovodili ni dok su bili na vlasti.

"I lustraciju i ispitivanje porekla imovine imali su dovoljno vremena da sprovedu dok su bili na vlasti, ali nisu to želeli. Mogli su da uspostave socijalni dijalog i budu partneri sa sindikatima, umesto što su mirno gledali kako stotine hiljada radnika ostaje bez posla. Krajnje je licemerno da o obeštećivanju građana danas govore oni koji su iza sebe ostavili dugove, čak i prema trudnicama i porodiljama", navela je Mihajlovićeva u saopštenju.

Ona ističe da lideri opozicije obećavaju sve ono što nisu uradili kad su bili na vlasti, a propuštaju da kažu šta je njihov plan po pitanju Kosova, ekonomskog razvoja, pridruživanja Evropskoj uniji, modernizaciji infrastrukture, pokušavajući da svoje sebične interese predstave kao volju građana.

"Srbija je u njihovo vreme izgubila mnogo godina i nema vremena za predloge čiji je cilj da se ponovo zaustavi njen razvoj, kako bi se Đilas, Jeremić, Tadić, Živković i ostali vratili na vlast na mala vrata. Oni zloupotrebljavaju nezadovoljstvo građana i kriju se iza 'vlade stručnjaka', umesto da pred građane izađu sa svojim idejama i programom", zaključila je Mihajlovićeva u saopštenju.

Kurir.rs/Tanjug/Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track