OVAKO VUČIĆ ZAPOČINJE DAN: Ovaj detalj na stolu prvi put je fotografisan! (FOTO)
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

danas u Vladičinom Hanu, Surdulici, Bujanovcu, Trgovištu

OVAKO VUČIĆ ZAPOČINJE DAN: Ovaj detalj na stolu prvi put je fotografisan! (FOTO)

Politika -

BEOGRAD - Na zvaničnom Instagram profilu predsednika Srbije Aleksandra Vučića jutros je objavljena fotografija iz Motela Predejane.

“Šolja čaja za početak novog dana. Predsednik Vučić zahvalio se zaposlenima u motelu Predejane na gostoprimstvu”, navodi se uz fotografiju.

Inače, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja dvodnevnu posetu Pčinjskom okrugu, u okviru kampanje "Budućnost Srbije".

On danas obilazi Vladičin Han, Trgovište, Surdulicu, Bujanovac, Levosoje i Vranje.

Drugi dan posete jugu Srbije, započeće obilaskom Vladičinog Hana, i to renoviranog dela Predškolske ustanove „Pčelica“, fabrike nameštaja za ugostiteljske objekte GN Komerc i fabrike nameštaja DN Company. Zatim će u Surdulici obići Dom za penzionere i stara lica.

Predsednik će, potom, u Vranju položiti kamen-temeljac za izgradnju stanova za pripadnike službi bezbednosti i obići Vinariju Aleksić.

Odatle će otići u Trgovište, gde će posetiti fabriku dečijih krevetaca „Simpo“ Radovnica i rekonstruisanu zgradu Srednje stručne škole „Milutin Bojić“, a zatim i u Levosoje, u obilazak Osnovne škole „Vuk Stefanović Karadžić“. Predsednik Republike će zatim razgovarati u Bujanovcu sa građanima u centru tog mesta, a posetu Pčinjskom okrugu završiće obilaskom fabrike Jumko u Vranju.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug/Dimitrije Goll)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track