VUČIĆ U POSETI FABRICI NAMEŠTAJA: Obišao radnike, stao, pa popričao i sa Zoranom!   Smanjićemo nezaposlenost u Vladičinom Hanu! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen

drugi dan kampanje budućnost srbije

VUČIĆ U POSETI FABRICI NAMEŠTAJA: Obišao radnike, stao, pa popričao i sa Zoranom! Smanjićemo nezaposlenost u Vladičinom Hanu! (FOTO)

Politika -

VLADIČIN HAN - Drugog dana kampanje "Budućnost Srbije" predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas fabriku nameštaja za ugostiteljske objekte "GN Komerc Inženjering" u Vladičinom Hanu, a ispred preduzeća sačekali su ga okupljeni građani.

Predsednik je u razgovoru sa predsednikom opštine Vladičin Han Goran Mladenović pitao koliko je nezaposlenih u tom mestu, a on ga je obavestio da je trenutno njih 2.150 bez posla, a da ih je ranije bilo 3.600.

Građani su se predsedniku uglavnom obraćali sa molbom da pokuša da zaposli članove njihovih porodica.

foto: Predsedništvo Srbije

Vučić je obišao pogone fabrike koja posluje od 2004.godine i godišnje proizvede oko 35.000 stolova i stolica za restorane, hotele i druge ugostiteljske objekte.

Trpezarijski nameštaj tog preduzeća, koje ima 50 zaposlenih, izvozi se u Grčku, Bugarsku i zemlje bivše Jugoslavije.

Vučić je fabriku obišao sa direktorom tog preduzeća Goranom Aleksićem, direktorom Puteva Srbije Zoranom Drobnjakom, generalnim sekretarom

Predsedništva Nikolom Selakovićem i direktorom Kancelarije za javna ulaganja Markom Blagojevićem.

Nastavljajući posetu Pčinjskom okrugu, Vučić je ranije jutros obišao i renovirani deo Predškolske ustanove "Pčelica" u Vladičinom Hanu. U okviru dvodnevne posete Pčinjskom okrugu, Vučić će danas obići i Surdulicu, Trgovište, Vranje, Levosoje i Bujanovac.

(Kurir.ra/Tanjug/Foto: Instagram printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track