Najnovije vesti

POSLANIK SPS: Vrata Skupštine Srbije predstavljaju ulaz u HRAM DEMOKRATIJE i otvorena su za sve koji žele da doprinesu da građani dobiju kvalitetne zakone
Foto: Marina Lopičić

neđo jovanović

POSLANIK SPS: Vrata Skupštine Srbije predstavljaju ulaz u HRAM DEMOKRATIJE i otvorena su za sve koji žele da doprinesu da građani dobiju kvalitetne zakone

Politika

Poslanik Socijalističke partije Srbije Neđo Jovanović izjavio je da građani Srbije danas u plenumskoj sali mogu da vide posvećene poslanike koji žele da doprinose svojim stručnim komentarima u vezi sa predloženim zakonima.

 

Jovanović je tako prokomentarisao bojkot dela opozicije u plenumu.

 

"Ova vrata predstavljaju ulaz u hram demokratije. Otvorena su za sve koji žele da doprinesu da građani dobiju kvalitetne zakone", rekao je Jovanović i primetio da se danas u sali pristojno komentariše, u skladu sa Poslovnikom Narodne skupštine, "onako kako to građani od poslanika i traže".

 

On je ocenio da je "sve van sale" odraz populizma i demagogije aludirajući na poslanike dela opozicije koji bojktuju sednice parlamenta, ali drže konferencije za novinare na svakih pola sata.

 

Smatra da se opstrukcijom i destrukcijom ne može postiće ništa, kao ni primitivnim vređanjem i pozivanjem na linč.

 

Jovanović veruje da će građani imati priliku da takvo ponašanje osude jer, prema njegovoj oceni, oni neće prihvatiti licemerje, obmane i zablude.

 

"Novopečeni petooktobarci principom 'kopi-pejsta' pokušavaju da pridobiju građane, ali neće oni nasesti na to", rekao je Jovanović.

 

Prema njegovim rečima, poslanici vlasti će nastaviti da rade posvećeno i odgovorno, te da donose važne zakone.

 

Kurir.rs/Tanjug/Foto: Marina Lopičić

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...