Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO! Boško Obradović posle odlaska na kanabe kod AMERIČKOG AMBASADORA da traži podršku OTERAO SRPSKOG DOMAĆINA PROFESORA ŠEVARLIĆA!
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

sluša samo ameriku

EKSKLUZIVNO! Boško Obradović posle odlaska na kanabe kod AMERIČKOG AMBASADORA da traži podršku OTERAO SRPSKOG DOMAĆINA PROFESORA ŠEVARLIĆA!

Politika

Ekskluzivno! Boško Obradović posle odlaska na kanabet kod americkog ambasadora Kajla Skota da traži podršku prvo oterao srpskog domaćina profesora Miladina Ševarlića.

Naime, lider Dveri Boško Obradović izbacio je profesora Miladina Ševarlića, nestranačkog narodnog poslanika, iz jedinstvenog kluba u Skupštini Srbije, nakon što se vratio sa sastanka sa američkim ambasadorom u Srbiji Kajlom Skotom, saznaje Kurir iz dobro obaveštenih izvora.

 

foto: Tanjug/Tanja Valič
1 / 5 Foto: Nebojša Mandić

 

Lider Dveri bio je na poklonjenje kod američkog ambasadora Skota, ali to nigde nije zvanično saopštio, a posledica tog sastanaka je izbacivanje pravog srpskog domaćina Miladina Ševarlića iz kluba.

 

foto: Zorana Jevtić

 

Podsetimo, Ševarlić je poznat po srbovanju i srpskoj nošnji, koju je nosio na konstitutivnoj sednici 11. saziva Narodne skupštine, a napisao je niz naučnih radova o katastrofalnim posledicama bombardovanja 1999. godine i GMO hrane.

 

 

Podsetimo, poslanička grupa Srpskog pokreta Dveri zahvalila se Miladinu Ševarliću, nestranačkom narodnom poslaniku, na dosadašnjoj saradnji u okviru poslaničkog kluba u Skupštini Srbije.

 

(Kurir.rs)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...