SKANDALOZAN INTERVJU VUKA JEREMIĆA ZA BOŠNJAČKU TV! Optužio Srbiju za krvoproliće na Balkanu! Proglasio Srbiju i Republiku Srpsku ZLOČINAČKIM! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

sramno!

SKANDALOZAN INTERVJU VUKA JEREMIĆA ZA BOŠNJAČKU TV! Optužio Srbiju za krvoproliće na Balkanu! Proglasio Srbiju i Republiku Srpsku ZLOČINAČKIM! (VIDEO)

Politika -

Vuk Jeremić, lider Narodne stranke i jedan od lidera Saveza za Srbiju u intervju sarajevskoj federalnoj televiziji optužio je predsednika Vučića za loše odnose u regionu i ustvrdio da "Vučić raspolaže većom snagom, situacija bi bila mnogo gora nego u Miloševićevo vreme".

Na pitanje bošnjačke novinarke da li želi da kaže da je Vučić gori od Miloševića, on je odgovorio nizom uvreda na račun predsednika Srbije.

"Mnogo gori, Milošević je stvari radio sa minimumom stila, Vučić nema nikakve granice, nema stila. Milošević je bio obrazovani komunistički birokrata, a Vučić je uličar bez manira, bez ikakvih vrednosti, moralnih ograda, primitivan. Velika je sreća da nema na raspologanju onu vrstu sile koju je imao Milošević" - rekao je Jeremić i dodao:

"Vučić nema tu snage, inače bi, sasvim sam siguran, bilo mnogo gore nego u Miloševićevo vreme" - kazao je Jeremić.

On je komentarišući odnose Vučića i Milorada Dodika, predsedavajućeg Predsedništva BiH kazao da bi Dodik "trebalo da se zapita da li je na pravom putu".

Na pitanje sarajevske novinarke o odnosima Sarajeva i Beograda, Jeremić je rekao:

"Kako mogu biti dobri odnosi kad imate na vlasti ljude koji su direktno odgovorni za krvoproliće 90-ih godina. SRS je bio ekstremni element režima Slobodana Miloševića" - rekao je Jeremić i dodao da je Vučić "mnogo gori od Miloševića koji je napravio to što je napravio".

Pogledajte skandalozni intervju Vuka Jeremića:

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track