DOKLE IDE AUTOKRATIJA BOŠKA OBRADOVIĆA? Diktator naredio da se Tviter nalog DVERI BEOGRAD proglasi za lažni!
Nogo dobio podršku i Gradskog odbora Dveri Beograd, Foto: Nemanja Nikolić

totalno rasulo

DOKLE IDE AUTOKRATIJA BOŠKA OBRADOVIĆA? Diktator naredio da se Tviter nalog DVERI BEOGRAD proglasi za lažni!

Politika -

Gradski odbor Dveri u Beogradu okrenuo je leđa lideru Bošku Obradoviću i čvrsto stao uz Srđana Noga

Činjenica da je Boško Obradović naredio da se sa zvaničnog Tviter naloga šeruje informacija da Tviter nalog @dveri_beograd proglasi za lažni, iako nije, pokazuje dokle ide autokratija lidera Dveri!

Gradski odbor Dveri u Beogradu okrenuo je leđa lideru Bošku Obradoviću i čvrsto stao uz Srđana Noga, i to javno, preko svog Tviter naloga. Međutim, izgleda da je stav beogradskog gradskog odbora ozbiljno zaboleo Obradovića, jer je ubrzo po objavljivanju podrške Nogu, usledio demanti, odnosno objašnjenje da ovaj Tviter nalog @dveri_beograd ne pripada njima, iako to nije istina.

Kako kaže izbor Kurira u Dverima, Tviter nalog @dveri_beograd nije lažni profil kao što tvrde na zvaničnoj Tviter strani Dveri, već je jedini koji ne kontroliše info služba Dveri.

- Ovaj profil nije lažni, nego jedini koji nije pod kontrolom Info službe Dveri. Sve ostale naloge na Tviteru i Fejsbuku kontroliše Info služba - kaže izvor Kurira iz vrha Dveri, i dodaje da se iz jednog centra sve kontroliše.

Prema rečima našeg izvora, kontrolisali su se svi Fejsbuk nalozi, pa i nalog Srđana Noga, pa je upravo zbog toga napravio novu Fejsbuk stranu!

Da je ovaj Tviter nalog pravi, pokazuje i činjenica da je Srđan Nogo vest sa ovog Tviter naloga retvitovao, kao i mnogi članovi Srpskog pokreta Dveri.

(M.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track