NOGO KRIVIČNOM NA OBRADOVIĆA: Ovo je moja politička egzekucija! Bio sam protiv privatnog udruženja Boška, Đilasa, Jeremića i njihovih drugara!
Foto: Marina Lopičić, Nemanja Nikolić

POSLE ISKLJUČENJA IZ DVERI

NOGO KRIVIČNOM NA OBRADOVIĆA: Ovo je moja politička egzekucija! Bio sam protiv privatnog udruženja Boška, Đilasa, Jeremića i njihovih drugara!

Politika -

BEOGRAD - Poslanik i sada već bivši član Dveri Srđan Nogo isključen je iz tog pokreta odlukom disciplinske komisije u trenutku kada je najavio svoju kandidaturu za novog lidera i to grubim kršenjem zakona zbog čega će Boška Obradovića i druge odgovorne iz stranke goniti i krivično!

Nogo za Politiku tvrdi da je takva odluka komisije nezakonita, nepostojeća i politička, te da sebe i dalje smatra članom Dveri, a isključenje vidi kao političku eliminaciju i egzekuciju jer, kako je ocenio, ima izuzetno veliku podršku unutar stranke.

foto: Nemanja Nikolić

- Ovo je klasičan pokušaj političke eliminacije nezgodnog unutarstranačkog protivnika! Nijedna politička stranka, pa tako ni Dveri nisu privatna prćija kojom se može raspolagati bez poštovanja zakona - naglašava Nogo dodajući i da taj nekakav disciplinski postupak posle kog je on isključen nije uopšte ni vođen, te da on lično nije ni znao šta mu se stavlja na teret niti je mogao da se brani?!

- Nažalost kod nas se političari ponašaju kao da su stranke njihova lična imovina - rekao je Nogo.

Nogo dodaje i da lider Dveri Boško Obradović već četiri godine ne dozvoljava da se biraju gradski i opštinski odbori nego se ljudi postavljaju direktno, te dodaje da se unutar Dveri ponašaju kao protiv kojih se bore - nema sučeljavanja mišljenja već Obradović sve radi sam i čvrstom rukom se upravlja iz jednog centra.

foto: Beta/Miloš Miškov

Prema njegovim rečima, od početka je bio protiv ulaska Dveri u privatno udruženje Boška, Đilasa, Jeremića i njihovih drugara.

- Nije tajna ni da sam ja od početka protiv ulaska Dveri u Savez za Srbiju - rekao je Nogo dodajući da je pristupanje nečemu takvom suprotno onome zbog čega su Dveri ušle u politiku.

On je istakao da ne prelazi u drugu stranku, jer samo u Dverima, od svih aktuelnih stranaka, video alternativu i želju da se menja celokupan sistem.

(Kurir.rs/Beta/Politika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track