UŽIVO NASTAVAK KAMPANJE BUDUĆNOST SRBIJE Vučić u Varvarinu: Ja ću da brinem o našem narodu na Kosovu i Metohiji, ali neću da obećavam sve, jer su drugi obećavali a odavno sve izgubili!
Foto: Predsedništvo Srbije

rasinski okrug

UŽIVO NASTAVAK KAMPANJE BUDUĆNOST SRBIJE Vučić u Varvarinu: Ja ću da brinem o našem narodu na Kosovu i Metohiji, ali neću da obećavam sve, jer su drugi obećavali a odavno sve izgubili!

Politika -

Predsednik Aleksandar Vučić nastavio je danas kampanju "Budućnost Srbije" obilaskom Rasinskog okruga.

12.10 - Nacionalne i državne interese Srbije braniću snažnije i jače, nego oni što mi drže pridike, poručio je danas predsednik Alkesandar Vučić, ali i ukazao da je neophodno da razumemo svoju istorijsku odgovornost.

To što Albancima ili nekim drugima ne odgovara jakim rečima, ne znači, rekao je, našu slabost.

"Ne znači da ćemo nekome da prepuštamo nešto od naših nacionalnih interesa. Svi ti koji se busaju u prsa ili jesu već dali sve ili bi dali drugima što je naše", rekao je predsednik Vučić i poručio:

"Ja ću da brinem, ne brinite, o našem narodu na Kosovu i Metohiji, ali neću da obećavam sve, jer su drugi obećavali a odavno sve izgubili. Sstitićemo naš narod, ali dajte da razmišljamo o životu".

On je to rekao u razgovoru sa građanima u Varvarinu, u čijoj blizini je Velika Drenova Dobrice Ćosića, autora trilogije "Vreme smrti", uz poruku da želi da veruje da je "vreme smrti prošlo, a vreme života naše dece došlo".

10.30 - Predsednik Vučić stigao je u Stalać, gde je obišao preduzeće za proizvodnju metalne galanterije "Antić Kosta".

1 / 4 Foto: Predsedništvo Srbije
foto: Predsedništvo Srbije

Predsednika su ispred firme dočekali domaćini i građani tog mesta.

Privatna firma "Antić Kosta" proizvodi i distribuira proizvode metalne galanterije namenjene građevinarsttvu osnovana je 1959. godine i u vlasništvu je porodice Antić.

foto: Predsedništvo Srbije

Zapošljava 80 radnika. Ove godine u planu je povećanje izvoza i broja radnika, a uglavnom su zaposleni ljudi iz Stalaća, dok su, kako kažu u firmi, plate od 25.000 do 100.000 dinara.

foto: Predsedništvo Srbije

Proizvodni pogoni su površine od 12.000 m2 i nalaze se u Stalaću.

Celokupna proizvodnja je prilagođena evropskim stadardima, kontinuirano se uvode inovacije, unapređuju kadrovi i nabavljaju najsevremenije mašine.

Kurir.rs/Tanjug/Foto: Predsedništvo Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track