Najnovije vesti

NOGO OGORČEN NA BOŠKA, JEREMIĆA I ĐILASA KOJI DOVODE ANTISRPSKE GOVORNIKE NA PROTESTE: Ne dao vam Bog da se pojavim blizu vaših budala, leteli bi zajedno sa ozvučenjem!
Foto: Printscreen

ućutkao ih

NOGO OGORČEN NA BOŠKA, JEREMIĆA I ĐILASA KOJI DOVODE ANTISRPSKE GOVORNIKE NA PROTESTE: Ne dao vam Bog da se pojavim blizu vaših budala, leteli bi zajedno sa ozvučenjem!

Politika

Srđan Nogo, doskorašnji član Dveri, ogorčen je na Boška Obradovića, Vuka Jeremića i Dragana Đilasa koji na proteste dovode antisrpske govornike!

 


"Imate gomilu budala koje tamo govore, od raznog Milojka Pantića do Daška Milinovića. Meni je žao što se ja ne zadesim negde kad oni govore, znate kako bi govorili, nikako. Sa sve ozvučenjem bilo bi "Hajde ti Milojko i Daško idite, a sad malo ja". To je stvarno vrhunac bezobrazluka, ja bih voleo da vidim te debile koje u Apatinu i Pančevu dovode takve ljude da govore. Nije ni Beograd nešto bolje, da je do govornika, ja ne bih nikad ni otišao na protest, čast malobrojnim izuzecima, ali to su sve ljudi koje ne dajbože da ikad nešto budu u Srbiji", istakao je Nogo.

 

O isključenju iz pokreta Dveri

 

Nekadašnji član Dveri progovorio je i o njegovom isključenju iz tog pokreta i najavio da će pravdu potražiti u internim organima stranke, ali i da je reč o krivičnim postupcima i izvršenju krivičnih dela, pa će zaštitu potražiti na sudu.

 

 

"Ako su Dveri promenili svoju politiku, onda je to druga stvar, a to ćemo videti vrlo brzo u narednim danima gde smo i na čemu smo. Što se same formalno-pravne procedure tiče, ja kao pravnik ne mogu, a da ne reagujem na činjenicu da protiv mene nije vođen postupak u skladu sa statutom i disciplinskim pravilima i disciplinskom sankcionisanju pokreta Dveri. Takođe, nemam ni rešenje o isključenju u skladu sa zakonom i tim pomenutim pravilnikom, ja ću morati da se žalim internim organima, ali to je politička odluka i ja verujem da će politčki organ koji je pokrenuo i sprovesti do kraja, a zaštitu ću potražiti i na sudu i krivičnim postupcima jer na gruba kršenja zakona i izvršenje krivičnih dela ja, kao neko ko se bori protiv toga moram da reagujem", dodao je Nogo.

 

Đilas preko Bus Plusa povezan sa kriminalcem Stajanem

 

Nogo se dotakao i teme Bus Plusa i kako je nekadašnji gradonačelnik Beograda Đilas doveo kriminalce u ovu firmu.

 

 

"Lanus je firma koja stoji iza BusPlusa, a jednom prilikom sam pozvao Acu šapića koji o tome može da posvedoči, kako su Turci došli preko jednog čoveka iz Makedonije, njegovog prijatelja iz sveta vaterpola, kod njega u vaterpolo savez, pa ih je on poslao kod Đilasa, a Đilas u Lanus, jer je tender bio namešten da Lanus dobije posao. Potom su Turci morali da prave konzorcijum sa Lanusom, a ta turska firma ima svoju pozadinu Kentakart sa Stanajem i tako dalje. Pričamo o ozbiljnom kriminalu", dodao je Nogo.

 

(Kurir.rs)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...