NEBOJŠA BAKAREC BRUTALNO ODBRUSIO TRIFUNOVIĆU: Sergej, jesi li platio dugove dilerima? TI SI KAO DIVLJA ZVER, A NE LJUDSKO BIĆE
Foto: Nemanja Nikolić

Žestoko

NEBOJŠA BAKAREC BRUTALNO ODBRUSIO TRIFUNOVIĆU: Sergej, jesi li platio dugove dilerima? TI SI KAO DIVLJA ZVER, A NE LJUDSKO BIĆE

Politika -

Gradski odbornik SNS u Beogradu Nebojša Bakarec uputio je otvoreno pismo glumcu i predsedniku PSG Sergeju Trifunoviću u kom ga je najoštrije isprozivao!

On ga je uporedio sa divljom zveri i pitao ga kada namerava da prestane sa zloupotrebom psihoaktivnih supstanci.

- Vi živite u zabludi koju pothranjuje činjenica da ste poznati, u zabludi koju šire masmediji da ste vi nekakav autoritet najvišeg ranga i mudrac opšte prakse. Budite svesni da ste vi (samo) glumac, a ne naučnik, akademik ili profesor fakulteta. Da li je istina da ste nedavno vratili sve dugove četvorici dilera psihoaktivnih supstanci? Kada nameravate da prestanete sa zloupotrebom psihoaktivnih supstanci - upitao je Bakarec.

foto: Stefan Jokić

On se osvrnuo i na Trifunovićeve tvitove nazivajući ih skarednostima i pornografijom. Zatim se dotakao i Trifunovićevog humanitarnog rada:

- Kada nameravate da prestanete da zloupotrebljavate bolesnu decu? Da li ste svesni da su mahinacije prikupljenim novcem za lečenje dece krivično delo - napisao je Bakarec i završio poslednjim pitanjem:

- Kada ćete početi da se ponašate kao ljudsko biće, a ne kao divlja zver, koja reži i ujeda ceo svet oko sebe?

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track