Najnovije vesti

RAT OPOZICIJE ZBOG PROTESTA! Kovačević po Jeremićevom nalogu izvređao organizatore protesta: POLITIČKI DILETANTI, NEZNALICE, SAMOZVANCI, ŠTETOČINE!
Foto: Marina Lopicic

haos na društvenim mrežama

RAT OPOZICIJE ZBOG PROTESTA! Kovačević po Jeremićevom nalogu izvređao organizatore protesta: POLITIČKI DILETANTI, NEZNALICE, SAMOZVANCI, ŠTETOČINE!

Politika

Jeremić je potpuno poludeo kada je saznao da je Jelena Anasonović registrovala udruženje "1 od 5 miliona" 

Dramski pisac koji je i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević, direktno je po naredbi Vuka Jeremića izvređao organizatore protesta 1 od 5 miliona. 

Kako Kurir saznaje, Jeremić je potpuno poludeo kada je saznao da je jedna od organizatorki protesta "1 od 5 miliona" Jelena Anasonović registrovala istoimeno udruženje u Agenciji za privredne registre, a onda je Kovačević na Tviteru u svoje i u Vukovo ime organizatore protesta nazvao političkim diletantima i neznalicama.

- Politički diletanti, neznalice, samozvanci, štetočine. Niko od vas nije inicijator ni organizator protesta, još manje VLASNIK! Pustite nas da oteramo Zlo, ne smetajte. Šetajte. Duvajte. U pištaljke. I smislite tekst zakletve koji će novi predsednik i vlada polagatii, naravno, pred vama - napisao je na Tviteru Kovačević.

Kao datum osnivanja i datum donošenja Statuta udruženja "1 od 5 miliona" u APR-u navodi se 29. januar, a u rešenju stoji da je Anasonović 6. februara podnela prijavu za registraciju udruženja čija je oblast ostvarivanja ciljeva obezbeđivanje jednakih prava za sve građane Srbije, socijalne pravde, socijalne politike i solidarnosti između ljudi.

U Statutu tek formiranog Udruženja, navodi se da je to nevladino i neprofitno udruženje, a neki od ciljeva su borba protiv svih oblika fašizma, sloboda medija i zaustavljanje negativne selekcije u društvu, sistem efikasne kontrole vlasti i ostalo.

Anasonović je rekla da je uruženje osnovano da bi se zloupotreba zaštitilo ime i ideja "1 od 5 miliona".

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...