VUČIĆ O ALBANSKIM UPADIMA KOD KURŠUMLIJE: Naše snage toliko su nadmoćne, uverljive i ubedljive u svakom smislu! Imamo ih više nego dovoljno da intervenišemo
Foto: Printscreen/Pink

kampanja budućnost srbije

VUČIĆ O ALBANSKIM UPADIMA KOD KURŠUMLIJE: Naše snage toliko su nadmoćne, uverljive i ubedljive u svakom smislu! Imamo ih više nego dovoljno da intervenišemo

Politika -

LEBANE - Naše snage su nesrazmeno snažne u odnosu na potrebu da spreče svaku mogućnost da bilo ko izvrši nekakav napad ili akciju protiv države Srbije, čak i protiv našeg stanovništva koje ne živi samo sa ove strane administrativne linije, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Toliko su nadmoćne, uverljive i ubedljive u svakom smislu, profesionalno i po brojnosti", naglasio je predsednik i dodao da ih ima više nego dovoljno u pojasu prema administrativnoj liniji, da mogu da intervenišu u svakom trenutku.

Vučić je, u Lebanu, odgovarajući na pitanje novinara kako sprečiti upad Albanaca, poput nedavnog u dva kuršumlijska sela, rekao da misli da je reakcija posle tog događaja bila preterana.

Govorimo, istakao je, o lopovima, koji su ušli da kradu po praznim kućama.

"Kao što kažu mladi, tipovali su kuće, znali su da su prazne i ušli da kradu i to je sve, objasnio je on.

Vučić je rekao da treba da se uradi put preko Radan planine, kako bi se

povećao broj srpskog stanovništva u pojasu prema administrativnoj liniji, jer tamo žive gotovo samo Albanci.

- Što se naših snaga tiče, one su mnogo više nego dovoljno zastupljene da intervenišu u svakom trenutku. Nesrazmerno su velike u odnosu na potrebu. Ljudi ne treba da brinu, podvukao je on.

Kazao je da se lopovluk dešava svugde i da Srbi Srbima pljačkaju zlatare, kuće.

- Što se tiče albansko-srpskog odnosa nema potrebe za brigu, naglasio je on.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track