HADŽI DRAGAN ANTIĆ REŠIO DA NE ĆUTI: Bilo mi je normalno da sa MILOŠEVIĆEM jedem pasulj! A onda otkrio ZA KOGA JE RADIO, zbog čega Slobina ćerka nije na poternici i kakav mu je život na Kubi
Foto: Printscreen Youtube

bez dlake na jeziku

HADŽI DRAGAN ANTIĆ REŠIO DA NE ĆUTI: Bilo mi je normalno da sa MILOŠEVIĆEM jedem pasulj! A onda otkrio ZA KOGA JE RADIO, zbog čega Slobina ćerka nije na poternici i kakav mu je život na Kubi

Politika -

Jedan od nekada najbližih saradnika Slobodana Miloševića, Hadži Dragan Antić, izjavio je da se čuje i dan danas sa Mirom Marković.

"Čujem se... Nisam se sad čuo ali...Ona i Marko žive svoj život tamo. Šta ćete... Oni su na poternici. Jedino Marija nije na poternici jer se odrekla Srba i Srbije i otišla da živi na Cetinju", rekao je čuveni Struja u jutarnjem programu Prve.

On je podsetio da je taj nadimak dobio jer je sedamdesetih u novinama pratio energetiku.

Na konstataciju da se pričalo i priča da je on posle petooktobarskih promena pobegao, tj da se sklonio na Kubu, Hadži Dragan Antić kaže:

"Pa šta tu Ja odlazim na Kubu zahvaljujući DOS-u. DOS mi je omogućio lagodan život na Kubi. Primorao me je da odem u toplije krajeve. Uživao sam na Kubi".

foto: Printscreen Youtube

Ističe kako odlazi tamo kao građanim da i dalje ima svoje puteve.

"Imam i crne i bele puteve. Ja se ne plašim ničega. Uživam da imam crne puteve. To je adrenlin u mom životu", priča Antić.

Napominje kako se povremeno viđam sa pojednim ljudima sa sadašnje političke scene na nekim sedeljkama i ističe:

"Neka ljudi misle o meni šta god hoće. Nemam nameru da se branim. Posle 5. oktobra se svašta pisalo o meni ali ja nisam želeo time da se bavim. Ja sam Isključivo radio za državu. Ja sam dobar Srbin", kaže on.

Ono što je iznenadilo voditelje u studiju je priznanje da sebe nikada nije doživljavao kao važnog čoveka u vreme vladavine Slobodana Miloševića.

"Nikad se nisam osećao kao neki važan čovek u državi. Meni je sve to bilo normalno. Normalno je bilo da ja jedem pasulj sa Miloševićem. Ali to je zato što je on bio normalan čovek", rekao je on i dodao da mu i danas nedostaje Milošević.

Podsetimo, svojevremeno u intervjuu za emisiju Alter ego Marija Milošević je ispričala kada i zašto je otišla u Crnu Goru. Tog dana kada su Miloševića odveli u Hag, Marija se učlanila u SRS.

"Radikali su tada izašli na Trg republike a socijalisti nisu. Tada sam ih doživljavala kao jedinu partiju koja nije izdajnička. Na članskoj karti mi je upisan 28. jun 2001", rekla je Marija Milošević.

Napomenula je i da je tog dana sela u kola i otišla u Crnu Goru.

"Istog dana kada su ga kidnapovali i odveli u Hag ja sam sela u kola i došla u Crnu Goru. I onda se gotovo nisam vraćala u Srbiju. Lutala sam po Crnoj Gori. Cetinje je najlepši grad u Crnoj Gori po mom mišljenju. Cetinjani dolazili kada ste se uselili i po starim crnogorskim običajima doneli flašu rakije kako mi poželeli dobrodošlicu i da kažu da mogu da se osećam bezbedno iako nisu podržavali politiku mog oca", ispričala je tada Marija i dodala:

"Bila sam ogorčena na sve i svakog. Mnogo mi nedostaju, naročito mama. U tom dvorištu u Požarevcu nema nikoga... Nisam oduševljena mestom sahrane ali me niko nije pitao... Da su me pitali on bi bio sahranjen u Crnoj Gori odakle Miloševići vode poreklo. Ja sam predlagala da bude u Crnoj Gori. Mama je tako odlučila... To dvorište znam od kada sam se rodila ali mislim da to nije pravo mesto... Smatram da niko od nas ni živ ni mrtav ne treba da bude u Srbiji... Ja sam veoma ogorčena na Srbiju. Ništa mi ne nedostaje u Beogradu. Nikada više neću doći u taj grad".

Kurir.rs/Priredio: P.L./Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track