Najnovije vesti

JUTKA SE OGLASIO NAKON SEKS SKANDALA: Sve je ovo organizovano od opozicije i bukača. Nisam ja Dragan Đilas koji tuče žene i njihove roditelje
Foto: Youtube Printscreen

"Tačno je da podnosim ostavku!"

JUTKA SE OGLASIO NAKON SEKS SKANDALA: Sve je ovo organizovano od opozicije i bukača. Nisam ja Dragan Đilas koji tuče žene i njihove roditelje

Politika

Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka potvrdio je danas popodne da podnosi ostavku na tu funkciju, jer se slučaj zbog kojeg mu se sudi i koji se, kako ističe, dogodio pre nego što je postao član Srpske napredne stranke, koristi za direktan napad na predsednika Aleksandra Vučića i za urušavanje SNS.

Jeličić u pismu javnosti, koje je dostavio Tanjugu, navodi da se na taj način obraća "zbog hajke koja je orkestrirano organizovana u poslednjih godinu dana od opozicije i bukača, a koja se koristi isključivo u političke svrhe i protiv predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića".

U pismu Jeličić još navodi: "Podnosim ostavku na funkciju predsednika opštine Brus i vraćam mandat koji sam dobio za poverenika opštinskog odbora SNS u Brusu. Takođe, zamrzavam članstvo u mojoj stranci. Slučaj zbog kojeg sam na sudu, desio se dok ja još nisam pristupio Srpskoj naprednoj stranci i tada to opoziciji nije bilo zanimljivo. Problemi su nastali onog trenutka kada sam se učlanio u SNS, jer se ovaj slučaj iskoristio za direktan napad na predsednika države Aleksandra Vučića i urušavanje stranke kojoj pripadam".

Podseća, takođe, da je pet puta izabran za predsednika opštine Brus "na svoje ime Milutin Jeličić - Jutka", na listi sa ljudima koje je isključivo on birao.

"Nisam ja Dragan Đilas koji tuče žene i njihove roditelje, niti sam njegov blizak saradnik poznat po nasilju nad ženama i pozivanju na njihovo silovanje.

Opozicija ovo isključivo koristi da nepavedno oljaga ime predsednika RS i Srpske napredne stranke. Svoju pravdu i istinu dokazaću na sudu", naveo je Jeličić i naglasio da se, do okončanja procesa koji se vodi protiv njega, neće više obraćati javnosti.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Youtube Printscreen)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...