RAT TRIFUNOVIĆA I ČANKA SE NASTAVLJA! Sergej: Upao nam je Čanak sa telohraniteljima u sedište stranke! Čanak mu odmah odgovorio: Fido je bezvredna kukvička krpa! (KURIR TV)
Foto: Dragana Udovičić, Filip Plavčić

upad!

RAT TRIFUNOVIĆA I ČANKA SE NASTAVLJA! Sergej: Upao nam je Čanak sa telohraniteljima u sedište stranke! Čanak mu odmah odgovorio: Fido je bezvredna kukvička krpa! (KURIR TV)

Politika -

Sergej Trifunović napisao je na Tviteru da je u prostorije stranke čiji je predsednik danas upao Nenad Čanak, što je Čanak i potvrdio, osim da je bio nasilan i u pratnji telohranitelja, jer, kako je naveo, jedva se kreće pa su ljudi koji su bili s njim bili tu da mu pomognu.

- Upravo je u prostorije PSG, ušao Nenad Čanak. Sa telohraniteljima i dramskim patosom: “Ja imam četvoro dece i petoro unučadi. Vi ste uvredili moju porodicu. A to košta.” Okrenu se i ode - napisao je Trifunović.

On je potom u sedištu stranke čitao uvredljive tvitove koje mu je upućivao Čanak.

Odmah potom na Tviteru je odgovorio i Nenad Čanak.

- Bio sam sada u PSG da nađem S.Trifunovića (u daljem tekstu Fido). Nije smeo da ponovi šta je izgovorio, samo je ponavljao da je o meni rekao "ono što sam ja govorio o Miloševiću". Imao je punu kancelariju ljudi. Sada je definitivno. Sergej Trifunović je bezvredna kukavička krpa - kazao je on u svom tvitu.

Zatim je nastavio:

- Bio sam sam, u pratnji Bojana Pudara, sekretara poslaničke grupe u NSRS koji mi je pomogao oko adrese, i sa pratiocem koji mi pomaže jer se teško krećem. Fido je bio okružen sa desetak ljudi. Kukavica - završava Čanak.

Na kraju je zapretio da je još u Beogradu, i da bi moglo da se desi i da se vrati u prostorije PSG.

- Fido je ne samo kukavica nego i lažov. Uostalom, ako misli da su mi ovo bili telohranitelji, vratiću se odmah ja sam, još sam u Beogradu. Smrad mali. Gnjidica.

Da podsetimo, na nedavnom skupu u Novom Sadu, Sergej Trifunović je za lidera LSV Nenada Čanka rekao da je "debelo krme i trulo đubre"!

- Slušam godinama unazad priču o mogućem otcepljenju Vojvodine. Pominje se niko drugi nego da Nenad Čanak, taj politički podli, pokvareni, smrdljivi plan sprovede u delo. Ako taj Nenad Čanak, to smrdljivo krme, koje služi kao potkusurivanje za svaku vlast, to trulo i podlo đubre koje je napravilo kuću pored kuće da bi, citiram, imao gde da smesti orgulje... Pa smesti orgulje u to dupe svoje - vikao je Trifunović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track