NESLAGANJE OPOZICIJE SVE ČEŠĆE! JA IZA TRIFUNOVIĆA, ĐILASA I OBRADOVIĆA NE BIH STALA! Kristina Kovač jasno pokazala koga ne podržava!
Foto: Dragana Udovičić, Twiter, Kristina Kovač

nema podrške!

NESLAGANJE OPOZICIJE SVE ČEŠĆE! JA IZA TRIFUNOVIĆA, ĐILASA I OBRADOVIĆA NE BIH STALA! Kristina Kovač jasno pokazala koga ne podržava!

Politika -

Neslaganje opozicionih predstavnika iz dana u dan je sve veće. Ne prođe jedan dan da se na Tviteru ne povede ozbiljna rasprava, koja vrlo često preraste i u svađu. Sada se oglasila pevačica Kristina Kovač, koja je poredila dve grupe opozicionih predstavnika, sa jedne strane Sergeja Trifunovića, Dragana Đilasa i Boška Obradovića, a sa druge Nikolu Koja, Dušana Teodorovića, Jova Bakića, rekla da je razlika između njih drastična, i da iza Trifunovića, Đilasa i Obradovića nikada ne bi stala!

- A razlika? Drastična - napisala je pevačica na svom Tviteru uz dve slike opozicionih predstavnika.

Onda je naglasila da sa "celim uvidom koji ima" postoji opozicija koju ne želi da vidi na vlasti, i jasno stavila do znanja da iza Trifunovića, Đilasa i Obradovića ne bi stala.

Samo dan ranije, Kristina Kovač je podelila sliku na kojoj su Nikola Kojo, Dušan Teodorović, Jovo Bakić i drugi i napisala da jedva čeka da vidi šta će se iz ovoga da se izrodi, i jasno pokazala koga podržava.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja