VUČIĆ U ŠIDU ISPROZIVAO DROBNJAKA SAMO TAKO: Gde je Drobnjak? Kad će da bude gotovo... Rekao si u maju, a sad do kraja godine... Uvek je izvođač kriv, ti nikad! (VIDEO)
Foto: Printscreen Pink Tv

predsednik obilazi sremski okrug

VUČIĆ U ŠIDU ISPROZIVAO DROBNJAKA SAMO TAKO: Gde je Drobnjak? Kad će da bude gotovo... Rekao si u maju, a sad do kraja godine... Uvek je izvođač kriv, ti nikad! (VIDEO)

Politika -

ŠID - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas građanima Šida da je dosad najmanje urađeno u toj opštini, zbog čega će se u narednom periodu nastojati da u to mesto dovede najmanje jedan ili više investitora.

- Sve javne objekte ćemo obnoviti, uradićemo obilaznicu oko Šida. Brzo ćete videti početak tih radova. Obnovićemo sve puteve da od Tovarnika do centra Šida sve bude kao 'pista' , a ne da se sramotimo pred svetom, kazao je on.

Ukazao je da su u toku radovi na 22 kilometara auto-puta od Batrovaca do Kuzmina, i, da mu je v.d. direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak preneo da će radovi biti završeni do kraja godine.

- Gde je Drobnjak? Do kad je to gotovo? E, vidite sad! Ja pitam Drobnjaka do kad je gotovo... Trebalo je da bude gotovo do maja, pa smo pristali na avgust a sad je kraj godine... Izvođač rekao... Uvek je izvođač kriv, ti nikad - rekao je Vučić Drobnjaku koji mu je stajao iza leđa...

- Najmanje smo uradili za Šid, i izvinjavam se ovde pred ovoliko građana, ali zato ćemo da sada najviše radimo u Šidu. Samo sam u Rumi otvorio pet fabrika, pa u Inđiji, Pećincima, a ovde smo samo 'Srem Šid' obnovili i pomogli 'Agropapuk'.

Sada je gotova industrijska zona i dovešćemo jednu, a nadam se i dve fabrike kako bi građani ostali na svojim ognjištima, rekao je on.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: TV Pink printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja