JUTKA PRELAZI KOD ŠEŠELJA? Odlazeći predsednik Brusa viđen ispred Srpske radikalne stranke u Zemunu! ŠEŠELJ: Ja sam ga zvao, sat vremena smo razgovarali!
Foto: Marina Lopičić

dobio poziv od lidera radikala

JUTKA PRELAZI KOD ŠEŠELJA? Odlazeći predsednik Brusa viđen ispred Srpske radikalne stranke u Zemunu! ŠEŠELJ: Ja sam ga zvao, sat vremena smo razgovarali!

Politika -

Šešelj je rekao da je možda preuranjeno pričati sada o Jutkinom pridruživanju SRS-u, ali da to nije isključeno

Odlazeći predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka, koji je inače prošle nedelje podneo ostavku nakon optužbi da je seksualno uznemiravao saradnice, na čelu sa bivšom sekretaricom Marijom Lukić, koja je i podnela tužbu protiv njega, danas je bio gost lidera radikala Vojislava Šešelja.

Naime, Jeličić je uslikan ispred sedišta Srpske radikalne stranke u Zemunu, pa se šuška da će ova stranka uskoro biti Jutkin treći izbor.

Lider radikala Vojislav Šešelj rekao je za Kurir da je pozvao Jutku telefonom, i da su se danas videli na više od sat vremena.

- Video sam se danas sa njim, malo smo razgovarali kako mu je podvaljena ova afera. Nismo još uvek ništa pregovarali, pomažem mu da raskrinka aferu, ali ni to nije isključeno. Zadatak od Saveza za Srbiju da pripremi aferu dobila je Marinika Tepić - rekao je Šešelj, i dodao da mu je poklonio i jedan set knjiga o suđenju u Hagu.

Šešelj je rekao da je možda preuranjeno pričati sada o Jutkinom pridruživanju SRS-u, ali da to nije isključeno.

- On je omiljen u društvu i videćemo. Ja sam ga zvao telefonom i pitao ga kad će da dođe, a on je onda rekao da će verovatno danas stići i došao je - rekao je Šešelj i dodao da bez obzira što je dao ostavku, niko je nije konstatovao.

(M. Radović.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track