NASTRANO I BIZARNO! SERGEJ PROMOVIŠE INCEST NA TVITERU! Šokirao svojim objavama o seksu, PA ISPAO NEOBAVEŠTEN! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

Bolesno

NASTRANO I BIZARNO! SERGEJ PROMOVIŠE INCEST NA TVITERU! Šokirao svojim objavama o seksu, PA ISPAO NEOBAVEŠTEN! (FOTO)

Politika -

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović nastavio je da zgražava ne samo političku već i najširu javnost

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović nastavio je da zgražava ne samo političku već i najširu javnost. Ovoga puta on se Tviter zajednici predstavio kao veliki poznavalac muzike, pa je pokušao da od pesme Boba Dilana "Oh Sister" nađe dobar povod za incest, odnosno seks između članova porodice.

- U ovoj pesmi ima mnogo razloga zbog kojih nijedna sestra ne bi odbila seks sa bratom, ili bi makar ozbiljno razmotrila - napisao je Trifunović, uz tvrdnju da je pomenuta numera "najincestuoznija pesma ikada".

Trifunović je u rasplamsanoj debati o incestu uporno ubeđivao da Dilanovi stihovi zaista govore o seksualnom uzbuđenju i pozivu na seks sestre sa bratom. Jedan pratilac je izneo opasku da o incestu više govori Džim Morison u stihovima pesme "The End", ali lider PSG se nije dao.

- Ma to je samo keva, one line.... Ovde buraz četiri strofe nabraja razloge koje nijedna sestra ne bi odbila ili makar ne razmotrila. Opasna sotona ovaj Zimmerman. Inače, prvo koleno Amer iz Minesote. I otac i mater rođeni u majci Rusiji - objašnjavao je Trifunović.

foto: Twitter printscreen

Ubrzo su ga pratioci osvestili i pokazali mu da je reč isključivo o njegovoj prljavoj mašti. Glumac i novopečeni političar zapravo je ispao glup u društvu, jer je od svojih pratilaca morao da čuje poznatu činjenicu iz rokenrol istorije - da je čuveni kantautor pesmu "Oh Sister" posvetio svojoj velikoj ljubavi, takođe rokenrol ikoni Džoan Baez, koja mu je kasnije uzvratila pesmom "O Brother!". Ova njihova oslovljavanja u pesmama nemaju nikakve veze sa srodstvom, a kamoli incestom, jer su njih dvoje svoju bliskost izražavali i tako što su jedan drugog zvali bratom, odnosno sestrom.

Ni to nije okončalo noćnu prepisku na Tviteru, pa su svi nastavili u pravcu predlaganja pesama koje su po njima inspiracija za incest.

Doktor za seks

Stručnjak i za trojku

foto: Printscreen Twitter

Trifunović je svoju ekspertizu o bizarnom seksu nedavno ponudio i na temu seksa utroje. Na pitanje jedne korisnice Tvitera: "Kako vi, muškarci, izaberete, u trojci sa dve žene, koju ćete prvo da j*ebete?", Trifunović je odgovorio: "Pratiš instinkt. I šta je bliže."

Kurir.rs/ Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track