LESKOVAČKI FARAON! GORAN CVETANOVIĆ OPET U ŽIŽI JAVNOSTI! Slika gradonačelnika u odori egipatskog faraona zapalila društvene mreže!
Foto: Fonet

blamovima nikad kraja

LESKOVAČKI FARAON! GORAN CVETANOVIĆ OPET U ŽIŽI JAVNOSTI! Slika gradonačelnika u odori egipatskog faraona zapalila društvene mreže!

Politika -

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, poznat po brojnim gafovima, opet je dospeo u žižu javnosti i to zbog vrlo neobičnog autfita - odore egipatskog faraona u kojoj se fotografisao prilikom posete Makedoniji!

Cvetanović je s delegacijom iz Leskovca boravio u Makedoniji, gde je s gradonačelnikom Vinice Emilom Dončevim razmenjivao iskustva u oblasti komunalne infrastrukture i funkcionisanja lokalnih zajednica. Međutim, sastanak je pao u drugi plan zbog fotografije Cvetanovića obučenog u odoru egipatskog faraona. Komična fotografija koja je postala viralna na društvenim mrežama navodno je nastala prilikom maskenbala!

Kontroverzni gradonačelnik Leskovca često je bio u centru pažnje i to zbog mnogobrojnih gafova - od vrlo karakterističnih izjava do neprijavljivanja imovine, zbog čega je Agencija za borbu protiv korupcije 2017. godine protiv njega pokrenula postupak. Sredinom 2017. on je kažnjen sa 50.000 dinara jer je iz leskovačkog budžeta bez zakonskog osnova potrošio skoro 13 miliona dinara.

Međutim, to nije sve. Tokom svoje političke karijere pretukao je kolegu i udario ga pikslom, vređao žene na nacionalnoj osnovi, odložio gradski praznik kako bi mogao da otputuje u Čikago i izjavio da se usavršavao na četiri britanska koledža i da je lično doveo Grke i giros na Roštiljijadu tokom sankcija. Kako je Kurir pisao, Cvetanović je u izveštaju o radu kao svoj učinak naveo putovanja po evropskim i svetskim metropolama, gde je putovao o trošku građana, a opozicija u ovom gradu ga je prozvala da je na putovanja potrošio čak 326 miliona dinara za dve godine, kao i da nije doveo nijednog investitora u ovaj grad. Međutim, uprkos svim gafovima i ponašanju koje nije dostojno jednog javnog funkcionera, do smene nije došlo. Gradonačelnik Leskovca juče nije odgovarao na naše pozive!

foto: Printscreen

Cvetanovićeva imovina

S platom od 98.000 dinara kuća od 419 m2, poslovni prostori, njive, zemljišta

Goran Cvetanović je, prema podacima prijavljenim 31. januara 2018. godine Agenciji za borbu protiv korupcije, vlasnik kuće od 419 kvadrata, dva poslovna prostora od 38 i 16 kvadrata, tri njive, nekoliko pomoćnih objekata, zemljišta, nadstrešnice, boksa za pse.

(kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track