GLASANJE ZAKAZANO ZA 14. MART: Završena rasprava o amandmanima na Predlog zakona o ugostiteljstvu u Skupštini Srbije
Foto: Marina Lopičić

dnevni red

GLASANJE ZAKAZANO ZA 14. MART: Završena rasprava o amandmanima na Predlog zakona o ugostiteljstvu u Skupštini Srbije

Politika -

Skupština Srbije završila je danas raspravu o amandmanima na Predlog zakona o ugostiteljstvu i Predlog zakona o turizmu, a glasanje je zakazano za četvrtak 14. mart.

Poslanici su sednicu počeli 5. marta, do je deo opozicije bojkotovao istu.

Sednici su prisustvovali poslanici opozicione Srpske radikalne stranke koji su najčešće i govorili tokom rasprave i koji su podneli i najveći broj amandmana.

Skupština će sutra glasati i o Predlogu zakona o Centralnom registru, kao i o izmenama Zakona o bezbednosti hrane, Zakona o sredstvima za ishranu bilja i oplemenjivačima zemljišta, o sredstvima za zaštitu bilja i o zdravlju bilja, koje je podnela Vlada Srbije.

Glasaće se i o potvrđivanju Ustava Međunarodne organizacije za civilnu zaštitu i o prestanku važenja Sporazuma izmedju Saveznog izvršnog veća Skupštine Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i Vlade Malezije o izbegavanju dvostrukog oporezivanja u odnosu na poreze na dohodak, sa Protokolom.

Glasaće se i o odluci o izboru članova i zamenika članova odbora Skupštine Srbije, koji je podnela poslanička grupa Srpske napredne stranke.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track