Najnovije vesti

OTKRIVENA TAJNA AFERA SLOBE MILOŠEVIĆA! Bio je smrtno zaljubljen u MLADU SRPSKU GLUMICU, a ona mu je SPASILA GLAVU i otkrila ZAVERU protiv njega!
Foto: Printscreen, Profimedia

misteriozna s.S.

OTKRIVENA TAJNA AFERA SLOBE MILOŠEVIĆA! Bio je smrtno zaljubljen u MLADU SRPSKU GLUMICU, a ona mu je SPASILA GLAVU i otkrila ZAVERU protiv njega!

Politika

U javnosti su se pojavila saznanja bezbednosnih službi o aferi tadašnjeg jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića sa jednom popularnom glumicom, čiji su inicijali S.S.

Oni su, navodi operartivac, koji o ovoj aferi piše u drugoj polovini 90-ih, proveli vikend zajedno u okolini Smedereva. Navodi se kako je S.S. neodoljivo podsećala Miloševića na suprugu Mirjanu iz mladih dana, ali i da se u aferu umešao Ivan Stambolić.

- S.S. se Miloševiću jako dopala. Stambolića su već uveliko pratile mnogovrojne afere sa poznatim damama sa estrade, pa je svom tadašnjem miljeniku vrlo rado izašao u susret i dogovorio mu kontakt sa glumicom. Nisam siguran kada je to tačno bilo, ali mislim da se radi o kraju 1986. ili početku 1987. godine. Stambolić ih je spojio i odmah se povukao i nije ni znao da su oni proveli ceo vikend u vili "Zlatni breg", kraj Smedereva, poznatoj kao letnjikovac porodice Obrenović - otkriva izvor koji je u to vreme bio visokopozicioniran u srpskoj tajnoj službi.

- Neću da grešim dušu i kažem da su Milošević i S.S. neššto imali. Tačno je da su proveli vikend zajedno, međutim, čak ni mi u službi nismo saznali šta su radili i o čemu su razgovarali. Ali, nešto kasnije naloženo nam je da organizujemo akciju praćenja grupe koja planira rušenje Miloševića - navodi izvor.

Sumnjalo se da mu je upravo ova glumica otkrila da se sprema zavera protiv njega.

Organizatori su bili tadašnji savezni sekretar za odbranu admiral Branko Mamula i njegov šef kabineta potpukovnik M.D, koji je kasnije priveden na aerodromu u Beogradu sa čak dva miliona nemačkih maraka spremljenih za finansiranje te operacije. 

Glumica je imala saznanja jer je bila u vezi sa šefom kabineta Branka Mamule.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...