MINISTAR ANTIĆ: Upad u RTS vrhunac nemoći neuspelih političara Đilasa, Obradovića i Jeremića
Foto: Zorana Jevtić

MINISTAR ANTIĆ: Upad u RTS vrhunac nemoći neuspelih političara Đilasa, Obradovića i Jeremića

Politika -

Đilas, Obradović i Jeremić ne znaju šta će sa svojim protestima koji se raspadaju i u tom očaju posežu za nasiljem, rekao je Antić

Upad demonstranata u RTS pod vođstvom Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića očajnički je korak nemoćnih i bezidejnih političara da destabiliziju Srbiju.

Nasilje nad zaposlenima u RTS-u vrhunac je nemoći opozicionih partija oko Saveza za Srbiju i nedopustiva agresija koju nijedna demokratska država u svetu ne bi dopustila - izjavio je ministar saobraćaja u Vladi Srbije Aleksandar Antić.

On je naglasio da Đilas, Obradović i Jeremić ne znaju šta će sa svojim protestima koji se raspadaju i u tom očaju posežu za nasiljem.

- Država Srbija i njeni organi pokazuju najviši stepen tolerancije prema nasilnicima, ali i ta tolerancija ima svoje granice onda kada se dešava uništavanje imovine i ometanje rada velikih javnih sistema kakav je RTS.

Mirne demonstracije su dopušten i legitiman izraz političkog stava, ali nasilje koje smo videli večeras je čista agresija nemoćne manjine kojoj je rušenje jedini način da se održi u životu. Gradjani Srbije to ne žele, gradjani nisu na strani ljudi koji su nasilno upali u javnu televiziju i ne podržavaju hir trojice političara koji traže izlaz za svoje neuspele ulične političke proteste - rekao je Antić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track