VESIĆ RASKRINKAO ĐILASA I ANASONOVIĆEVU: Prvo se smejali u RTS, a posle zabrinuto pričali novinarima o navodnom prebijanju organizatora protesta (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

provaljeni

VESIĆ RASKRINKAO ĐILASA I ANASONOVIĆEVU: Prvo se smejali u RTS, a posle zabrinuto pričali novinarima o navodnom prebijanju organizatora protesta (FOTO)

Politika -

Zamenik gradonačelnika Beograda objavio je na svom Fejsbuk profilu da su organizatorka protesta "1 od 5 miliona" Jelena Asanović i lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas bili nasmejani u trenutku upada u RTS, iako su posle davali zabrinute izjave novinarima.

"Trenutak kada huligani napuštaju zgradu Javnog servisa, koju su prethodno uništavali i u kojoj je Đilas pretio novinarima i urednicima da ih je “sada 50 a da će ih doći 50 hiljada” da ih linčuju, najbolje pokazuje koliko su srećni jer su napravili još jedan problem u zemlji.

Formalna organizatorka protesta, Jelena Anasonović, koja je samo Đilasova marioneta, uz osmeh pravi selfi sa policijom da bi samo koji minut kasnije pred novinarima zabrinuta davala izjave kako je navodno “pretučen jedan od organizatora protesta” i pozivala građane da lažno prijavljuju policiju i izmišljaju grubost.

Na slici je nasmejani Dragan Đilas u trenutku kada izlazi sa RTS srećan jer je sinoć prevario svoje kolege Jeremića i Lutovca, i sam ušao u televiziju pokazavši im ko im je šef ali i zadovoljan jer je bio u zgradi u kojoj je, dok je bio na vlasti od 2004-2013. godine, okrenuo 70 miliona evra trgujući sa reklamnim sekundama! Ne upada Đilas u RTS da se bori za slobodu medija već da se ponovo dočepa reklamnih sekundi", napisao je Vesić.

On je podsetio da aktuelna vlast nije postavila ni jednog urednika RTS 7 godina, i da su svi urednici pušteni da rade svoj posao a da sad "smetaju Đilasu".

"Njima Đilas preti linčom, zatvara ih da ne mogu da napuste zgradu i vređa ih. Jer Đilas tako razume slobodu medija. Ili novinar ili urednik rade za njega ili im preti. Kao ova Anasonovićka", napisao je Vesić.

(Kurir.rs/Foto: Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track